Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért látok embereket, úgy...

Miért látok embereket, úgy hogy még nem aludtam be, csak lecsukom a szemem,fókuszálok a sötétre, majd mozgó ismerős arcokat látok?

Figyelt kérdés

Néha mikor le fekszem aludni, csak a sötétségre fókuszálok, hogy ne járjon az eszem semmin, és hamarabb be aludjak.

Viszont ilyenkor mikor a sötétre fókuszálok, mindig látok embereket.

Ezt úgy értem, hogy mondjuk van egy haverom akivel mostanában elégé sokat lógok, és tudom milyen mozgásokat szokott végezni (pl tánc, vagy épp feláll)

És ilyenkor teljes valóban látom, ahogy csinál valamit...

Szó szerint mint ha épp ott lenne előttem... az érzés is pont olyan, mint ha épp vele szemben lennék... rá nézek, és vissza néz... ha épp csinál valamit, én figyelem hogy mit csinál, és mint mikor élőben is figyelsz valakit, nyílván ő is rád fog figyelni.

Ez kissé ijesztő, még ezelőtt soha nem tapasztaltam ilyet, viszont mostanában elég gyakran...

És ami még ilyesztőbb, hogy néha olyan dolgokat is látok, amiket ezelőtt még soha... pl új embereket, vagy rosszabb esetben démon szerű lényeket...

Most mondjuk 20perce próbáltam be aludni, és haverom láttam egy teljesen olyan ruhában, amiben ezelött még soha, és pont ugyanúgy állt fel a székről, mint tegnap mikor vele dumáltam...

Az arca teljesen sötét volt így nem ismertem volna fel, viszont a testalkatáról, és a mozgásáról tudom, hogy ő volt.

Szinte mindig őt szoktam látni, és a hugomat... meg persze ezeket a démon szerű lényeket.

2022. jan. 3. 00:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, hogy nincs semmi háttér mint az álmokban, csak teljes sötétség, és a sötétségben van egy vagy több személy.
2022. jan. 3. 01:00
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Ezt csak álmodtad
2022. jan. 3. 01:28
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Ideje leállni a drogokkal
2022. jan. 3. 07:15
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
skizofrénia
2022. jan. 3. 07:52
 5/15 A kérdező kommentje:

1. Nem álmodtam, be sem aludtam... szimplán fókuszálok a sötétre, és megjelennek, akár azonnal is amint lehunyom a szemem.

2.soha nem drogoztam, és nemis fogok. Alkoholt iszok és glo cigit szívok.

2022. jan. 3. 08:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Az alkohol is drog, csak legális.

Próbáld ki azt hogy egy jól kivilágított matt fehér szobában nézelődsz.

2022. jan. 3. 09:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez jóó 🤣🤣🖕
2022. jan. 3. 10:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Arrol fantáziálsz hogy feláll a haverodnak.. ez elég beteges

Aztán meg a hugodról

Te perverz vagy

2022. jan. 3. 10:47
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem a haveromnak áll fel, hanem felál egy székről 🤣

De a #3 kivételével még mindig nem kaptam rendes választ

2022. jan. 3. 11:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Akarom írni a #4 kivételével
2022. jan. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!