Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Bibliát akartam venni álmomban?

Bibliát akartam venni álmomban?

Figyelt kérdés
Bibliát akartam venni (még nem olvastam, a kereszténység annyira nem az én világom, de nem vetem el anélkül hogy elolvasnám) és erről álmodtam, álmomban elmentem egy biblia boltba, de nem szolgáltak ki, mit jelenthet ez?
2021. dec. 22. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél a valóságban és olvasgasd. Az alapműveltség része.
2021. dec. 22. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Európa kultúrája a görög-latin-keresztény kultúrán alapszik.

A képzőművészetből sem érthetsz meg, szinte semmit, ha nem ismered

a bibliai történeteket.

2021. dec. 22. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Képbe vagyok, csak nem olvastam, ellenben, Tao te king, Bhagavad-gíta, Buddha beszédei, Lótusz szútra, Aveszta, Száhib, Kodzsiki, Kitáb.. olvastam is.
2021. dec. 22. 16:20
 4/7 Grimfox ***** válasza:

Felsőbb igazságot keresel, de nem találod, és úgy érzed, külső erők akadályoznak benne.

Tudom, hogy a biblia nem felsőbb igazság, de az európai ember számára gyakran ezt jelenti. Hiába nem világod a kereszténység, a kuktúrkör, amiben leélted az életed, erre alapszik.

2021. dec. 22. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, szeretni fogod a Bibliat is. Biztosan van valami infó benne amire szükséged van, es ezert kaptad ezt az álmot.

Egyébként engem fejenvagott az a felismerés, hogy a "Kezdetben vala az ige, es az ige testté lőn" mondat szinte magyarázza/leírja/aláfesti Higgs prof részecskefizikus többévtizedes kutatási témáját, 2013-ban fizikai Nóbel-díjat kierdemelt felfedezését. Bozonok, keress rá! Van jo youtubeon magyar előadas erről. Tök jó a Biblia en nagyon szeretem. Ám javaslom hogy a katolicizmustól elvonatkoztatva olvasd. Szabad ésszel, nyitottan. Akkor varázslatos élmény:)

2021. dec. 23. 02:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Isten hív, és azért utasítottak el mert te is elutasítod őt a való életben
2021. dec. 23. 06:42
 7/7 anonim válasza:
Isten már nem szól az emberekhez álomban. Csak az Ószövetségben. Templomba járó ember vagyok, nekem ezt tanították.
2022. jan. 6. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!