Mit jelent, ha volt egy kisbabám?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy másfél éves kisbabám volt, és leejtette a cumijátamit én felvettem és bevittem egy óvodóba megmosni, mivel az ovi mellett voltunk. Bent az ovodába mosdóban 2 kislány volt és az egyik fogyatékkal élő volt, de mind a ketten piszkáltak, hogy egy buta gyerkem van éa, hogy én is az vagyok.
Mit jelenthet? A gyermekemnek nem volt édesapaja az álmomban.
17l
2021. dec. 10. 05:53
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy buta vagy e. Milyen jegyeid vannak?
2/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy bekaptad a legyet.
3/5 anonim válasza:
Attól félsz, hogy butának tartanak. Az álomban ezek ilyen egyértelmű üzenetek, amikor egy személy mond valamit rólad. Legtöbbször a legmélyebb félelmeink jelennek meg ilyen formában. Lehet van jelentősége annak is, hogy egy gyerek szájából hallottad. A gyerekek általában őszinték, és ki merik mondani, amit gondolnak.
4/5 anonim válasza:
Kedvesem, a Fehér Utazó egy figyelmeztetést küldött neked álom formájában. A fogyatékos gyerek lesz a jussod, ha nem változtatsz az életviteleden és nem állsz le a vérszerinti rokonaiddal való közösüléssel.
5/5 A kérdező kommentje:
Valójában butának tartom magam, mert most kaptam egy rossz jegyet és annyira égő volt, hogy ez a dolgozatom nem sikerült. Mindenkinek meg volt a 4-es nekem meg csak 2-es lett. Valóban butának éreztem magam és tényleg a jegyeimmel kapcsolatban volt.
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 10. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!