Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nekem egy olyan kerdesem...

Nekem egy olyan kerdesem lenne hogy en azzal almodtam hogy teherbe estem es szultem es nevelgettuk baratommal a kisbabat ?

Figyelt kérdés

*Sziasztok*Roviden ez,es hogy mostanaba nagyon sokat beszelunk milyen jo lenne a baba megminden de meg ahhoz fiatalok vAgyunk meg a szuleit is ezzel szivattuk meg karacsonykor

Es hogy ez igy mit jelent?

2021. jan. 4. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Azt jelenti, hogyha nem tudsz rendesen írni, az pont elég ok, hogy ne akarj még gyereket. Így hogyan kér segítséget tanuláshoz, ha az anyja még írni sem tud? Mit mondasz neki, ha meg kell mutatni, hogyan kell használni az írásjeleket? Hogyan kell feltenni egy kérdést, megfogalmazni egy mondatot érthetően?
2021. jan. 4. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Azért álmodtad ezt, mert mostanában sokat foglalkozol evvel a témával.
2021. jan. 4. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Azt jelenti, hogy az enyhe értelmi fogyatékosság határán tengeted napjaidat.
2021. jan. 4. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem kérek privát üzenetet, pláne ugyanazzal a zagyva szöveggel, mint amit ide is hánytál.
2021. jan. 4. 12:55
 5/8 anonim válasza:
82%

Ez azt jelenti, hogy az értelmi szinted megüti egy óvodásét. Se írni nem tudsz, se fogalmazni.

Kérlek, ne akarj gyereket 🙏 az ő érdekében.

2021. jan. 4. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
semmit se jelent
2021. jan. 4. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodtad ezt, mert mostanában sokat gondoltál erre, és sokat beszéltetek is róla. De mást nem jelent.
2021. jan. 4. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Terhes, szenvedsz a barátod miatt(teherbe estem), majd betolakodott az életedbe(szültem), csak kötelességből vagy a barátoddal(nevelgettük barátommal a kisbabát).
2021. jan. 14. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!