Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ilyet?

Miért álmodok ilyet?

Figyelt kérdés

Barátaim mindíg nevetnek amikor elmesélem mit álmodok.

Ma ezt álmodtam:

A suliba volt egy lány aki tetszett, és amikor úszás órán megfogtam a fenekét bedurrant az agya és ordibálta hogy pofán váglak, betöröm a koponyádat. Vicces volt ez nekem és az öltözőbe amikor meztelenül volt akkor gyönyörködtem rajta hogy ohh de szép feneked van. Erre mikor meglátta egy darabig kergetett majd az öltöző ajtajába ordította, hogy na majd suliba elkaplak kretén. Majd a suliba meglátott a lány és el akart kapni és odibálta hogy gyere ide beverem a koponyád bazmeg erre bemenekültem a fiú wcbe és a lány egy vizes flakonnal úgy mogyorón dobott hogy összeestem azután a lány addig verte a fejem amíg nem jöttek a tanárok, addig a lány ordítva verte a fejem...

Barátaim kinevették ezt az álmom... mit jelenthet?

2021. dec. 1. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első válasznál se többet se kevesebbet
2021. dec. 1. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Azt hogy nem szabad leskelodni a meztelen lanyok utan
2021. dec. 3. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is merem őket. Attól parázom hogy egyszer ha ilyet csinálok akkor leszúrnak a csajok...
2021. dec. 3. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Némi kis perverzitás szorult beléd.
2021. dec. 3. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Hany eves vagy?
2021. dec. 4. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Félsz a lányoktól. Esetleg volt valamikor korábban nyilván nem ennyire durva, de egy ilyesmi szituáció egy sulis csajjal? Beszóltak neked, stb?
2021. dec. 10. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Tütükéztél, vagy mivan veled ?
2021. dec. 30. 02:39
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Jó, de melyik fejedet?
2022. febr. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!