Mit jelent, ha sokszor egy konkrét személyről álmodok?
Figyelt kérdés
Van egy régi ismerősöm akivel régen közel álltunk egymáshoz, és az utóbbi néhány hónapban heti rendszerességgel álmodok vele. Van, hogy kerüli a tekintetem. Van, hogy szomoruan ül egy padon. De olyan is hogy beszélgettünk. Mit üzen a tudatalatti?2021. nov. 23. 14:18
1/3 A kérdező kommentje:
Csávó vagyok és egy nő a konkrét személy.
2021. nov. 23. 14:25
2/3 anonim válasza:
Érdekes. Nem vagyok szakértő (eleve többféle szakértő van, akinek meglenne a maga megközelítése ehhez) de érdekel a téma és voltak már nekem is hasonló tapasztalásaim.
Milyen régen és mennyire álltatok közel egymáshoz? Gondoltál rá amúgy magadtól mielőtt álmodni kezdtél vele? Felvételizte őt valami indirekt módon? Mondjuk olyan helyen jártál ahol sokat voltál vele vagy ilyesmi?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Egy faluba laktunk. Én messze lakok már onnan. Rég óta nem láttam.
2021. nov. 23. 16:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!