Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jopar ev utan miert almodtam...

Jopar ev utan miert almodtam az exemmel?

Figyelt kérdés

Kb 6 eve mentunk szet, nekem azota volt 2 kapcsolatom es 3 eve tart a mostani. Nem tudom hova rakni, hogy kerult a kepbe, mikor egeszen ma reggelig a fejembe se volt egy atsuhant gondolat erejeig se.

Egy korhazba voltunk talan, felhotlenul ereztem magam vele, boldogok voltunk egymassal, csokoloztunk is nekem meg rendesen lelkiismeretfurdalasom van emiatt. Plane, hogy almomban elhagytam az exem miatt a jelenlegi paromat. Es meg az exemmel kozos macskank is benne volt az almomba aki velem van, meg annak a kolyke es egy harmadik vorosfeher cica is.

2021. nov. 12. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy miközben aludtál ő pont rád gondolt. Így az álmod reakcióba lépett az ő képzelődésével. Viszont ez akkor is csak álom, és én is csak tippelek. Az egésznek nincs nagy jelentősége...
2021. nov. 12. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert nappal valami olyan inger ért, amit az exeddel kötsz össze. Például mindig Hajdúszoboszlóra mentetek együtt nyaralni, és tegnap épp hallottad a buszon, hogy valaki Hajdúszoboszlóról beszél.
2021. nov. 12. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Érzelmek ide vitték az agyad.
2021. nov. 12. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én néha egy volt osztálytársammal álmodok így, csak magamnak tagadtam hogy odavoltam/vagyok érte. Akárhányszor egy helyen voltunk... Még mások is észrevették a lényeget. Lényeg hogy már véget ért a dolog köztünk 5 éve. És még mindig előjön álmomba nekem is.
2021. nov. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!