Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egyre rosszabb minőségben...

Egyre rosszabb minőségben látom az álmaimat?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy ne így legyen? Nemrég elkezdtem foglalkozni a fotózással hobbi szinten és álmomban egy új kamerát vásároltam, viszont a látásom is gyengébb volt mint egy gagyi kamerának. Kicsit borús időben már minden zajos volt és rossz minőségben láttam. Eddig az álmaim tiszták voltak, mióta álomnaplózom, mit csináljak hogy újra szépek legyen, ne ilyen hervasztoak?

2021. nov. 7. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos belassult a net és azért volt 140p az 1080p helyett
2021. nov. 7. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Van, hogy tudatosan álmodok tudok benne mozogni saját akaratommal ilyenkor olyan mintha valóság lenne néha csak egy homályos kepfoszlány maradeh.
2021. nov. 7. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:

#2 tudom hogy az emlékek nem élénkek, de én meg is jegyeztem magamban, hogy ott az álomban minden fura, mégsem jöttem rá hogy álmodom és utólag elég tehetetlennek érzem magam :(

Meg nagyon lehangoló volt, máskor olyan álmaim vannak amiket nagyon élvezek, mert intenzívek és viccesek

2021. nov. 7. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a felbontáson kéne változtani
2021. nov. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!