Ennek az álomnak tényleg lenne valami komoly jelentése felém?F24
Hajnalban azt álmodtam,hogy mentem egy lánnyal a környékünkön (konkrétan 1 utcával arrébb) és ő valamiért sietett amire megfogta a karomat és húzott magam után aminek az lett a vége,hogy a lejtős rész miatt nem tudtam megállni és nekimentem egy ház falának ami után persze hanyatt estem majd jött egy másik lány aki rám vetette magát és elkezdett csókolni meg minden,én meg ellenkezdtem és próbáltam szabadulni.
Ez talán betudható annak,hogy nagyon nem akarok soha szexelni az életben amire egy regényre való okom is van de úgy látszik a tudatalattim vagy esetleg más mintha nem így akarná.
Az álmodban is az látszik, hogy szó szerint menekülsz a lányok elől. Ez inkább a lányoktól való félelem tükröződése. Az, hogy húzott maga után a lejtőn és nem tudtál másik irányba menni, arra utal, hogy attól félsz, olyan dolgokba rángatnának bele, ami neked nem tetszik, és a végén szó szerint megütöd magad, megsebződsz miattuk. Attól félsz, hogy elvesztenéd az irányítást, hogyha egy lánnyal lennél, és ennek lenne a következménye a fájdalom.
Lehet regényre való indokod, ha az indokaid alapja a félelem, mert amíg ezek benned vannak, fruszrációt okozhatnak akkor is, ha messziről elkerülöd a másik nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!