Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy az óra...

Azt álmodtam, hogy az óra visszafelé járt. Mit szimbolizál ez?

Figyelt kérdés
A saját órám volt a saját szobám falán. Ugyanolyan tempóban, de fordítva ment a másodperc mutató.

2021. nov. 4. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Az álmoknak nincs jelentősége, de ha hallani akarod akkor valami régi dologra utal vagy meg fogsz fiatalosodni.
2021. nov. 4. 18:36
 2/4 Grimfox ***** válasza:
74%
Semmi más nem szerepelt az álomban? Összesen ennyi volt az egész álom? Ez így ugyan egy fontos dolog lehet, de csak akkor, ha egy másik álommotívummal kapcsolódik össze. Önmagában talán csak annyit jelenthet, hogy visszafelé haladsz az életben, nem előre. Egy korábbi állapothoz térsz vissza. Ha szerepelt más is az álomban, az mutathatná, hogy maga az állapot micsoda, és azt, hogy ez előnyös, vagy hátrányos dolot e.
2021. nov. 4. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Pontosabban az álmom: Éjszaka volt. Egyedül feküdtem a szobában. Féltem. Kimentem az udvarra és furcsa alakokat láttam, ilyen biztonsági őr féléket. Volt ott egy sír, ami a valóságban nincs, de nem tudtam elolvasni a feliratot. Utána újra a szobában voltam és néztem az órát ami még mindig visszafelé járt.
2021. nov. 4. 20:24
 4/4 Grimfox ***** válasza:
74%
Valami olyan állapot felé tartasz, amit egyszer már magad mögött hagytál, ami már meghalt számodra(lezártad), vagy olyan emberi kapcsolat, amit már lezártál végleg, vagy legalább is le kellett volna. A biztonsági őröket nem egészen tudom miért lehettek ott, talán ők jelképezik az akadályokat, amik próbálnak a visszaesésben, visszafejlődésben akadályozni, de szimbolizálhatják azt is, hogy mélyen legbelül, hiába temetted el azt a régi dolgot, mégis vigyáztál rá, hogy ne szűnjön meg teljesen. Hogy a kettő közül melyik, azt abból tudhatod meg, hogy mit éreztél velük kapcsolatban, és mit csináltak. Ha akadályoztak a sírhoz jutásban, akkor az első. Ha nem akadályoztak benne, akkor inkább a második. Azt nem lehet megmondani, pontosan milyen dolog az, ami felé tartasz, ezt csak olyan ember tudná megmondani, aki ismer téged, és a múltadat, avagy te magad. A mostani életedre utal az álom. Ha ténylegesen ezt a visszaesést, korábbi állapothoz visszatérést jelenti, akkor ez most történik(még sírt láttál, így még nem történt meg). Próbáld meg ezen a vonalon, éles önkritikával végiggondolni, mi lehet az, amit már magad mögött hagytál, de most mégis visszafelé tartasz abba az állapotba, vagy helyzetbe. Két valószínű dolog lehet, ami felé tartasz. Az egyik egy korábbi éned, életviteled, amin már túlléptél. A másik egy emberi kapcsolat, amit már hátrahagytál, de most van esély a felelevenítésre. Az álom hangulata alapján egyiket sem érdemes feleleveníteni. Ez csak az én megfejtésem, érdemes más, hozzáértőbb személyeket is megkérdezni.
2021. nov. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!