Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy fura álmom, tudnátok...

Volt egy fura álmom, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pár napja egy fiúról álmodtam, akinek bejövök és én is neki.

Nagyjából arról szólt, hogy egész végig kerestem őt, de mindvégig ott volt, mégis olyan érzésem volt, mintha nem találnám. Kettő volt belőle, vagyis ugyanaz az ember volt, mégis egymás ellentettjei viselkedésileg. Az egyik nagyon aranyos és éreztem rajta, hogy nagyon próbál közeledni felém, szinte mintha együtt lennénk, a másik pedig ez a flegma, leszarom stílusú volt. Utána azt történt, hogy az egyik közös barátunktól megkérdeztem, hogy ő hol van és rámutatott (a szerethetőbb énjére), és valahogy kiderült vagy rájöttem (nem is tudom hogy), hogy én kevertem őket, de mindenki másnak egyértelmű volt, hogy ő volt az.

Tudom, hogy furán írtam, vagy nincs sok értelme. Próbálok rájönni, hogy ez nagyjából mit is jelenthet, már napok óta ezen gondolkodom.

2021. nov. 4. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
egy ilyen álomnak nincs életbe vágó jelensége biztos baszni akarsz vele és így vetult ki a tudatalattidban
2021. nov. 4. 06:28
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Az álom nem a jövőt jósolja meg, hanem az elfojtott tudatalatti félelmeket, vágyakat jeleníti meg torzítva.

Az álom alapján tetszik neked a fiú, de felsz, bizalmatlan vagy. Ez lehet valós, pl. hallottál valami rossz pletykát róla, de lehet, hogy te általában vagy bizalmatlan az emberekkel. Az is lehet, hogy apáddal rossz a kapcsolatod, vagy a szüleid házassága rossz és azt vetíted ki a fiúra. 1000 oka lehet még, de a lényeg, hogy amellett, hogy tetszik, valamitől félsz.

2021. nov. 4. 06:36
 3/4 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak köszönöm!
2021. nov. 4. 13:31
 4/4 anonim válasza:
??
2021. nov. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!