Ma elég intenzív álmom volt,nem jellemző rám, még talán sosem emlékeztem arra amit álmodtam,mit jelenthet?
Azt álmodtam,hogy elmentem egy bicajèrt,és tekertem vele a párom után,aki először egyre távolabb ment szintén bicajjal,majd megállt és megvárt.
Lehet hülyeség,de tényleg sosem szoktam álmaimra emlékezni.
Elég sok gondunk van mostanában,sajnos a szakítás is szóba került,ezért érdekelne ennyire.
Köszönöm !
Szerintem azt jelenti, híg, hogy Te nem akarsz szakítani. A vitáitok ellenére Te még mindig szereted. És ő is téged, akkor nem várt volna meg. :)
Vagy azt is jelentheti, hogy nincs biciklid és ezért szeretnél egyet. :D
Valóban nincs biciklim ...:)
De én is ezt gondolom,hogy talán azt jelképezi hogy kell egy kis idő,és jobb lesz minden.
Tényleg elég messzire került amíg végül megállt,de azt nem emlékszem mi volt utána,csak azt hogy megállt és felém fordult.
Azt szeretnéd, hogy helyreálljon az egyensúly az életedben. Talán nem akarsz szakítani, üldözöd a párod, ő pedig meghagyja a lehetőséget, hogy elmondd neki amit szeretnél.
Milyen színű volt? A bicikli színe is jelenthet valamit: ha sárga vagy piros volt, akkor azt mutatja meg, hogy mit fogsz ebben az életszakaszban csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!