Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a fura álom?

Mit jelenthet ez a fura álom?

Figyelt kérdés

Szóval elég furát álmodtam ma de minden részletére emlékszem szinte.

Talán mert hirtelen keltem fel, de ilyen még nem volt hogy ennyire emlékezzek.

Szóval első álomban ilyen fura jelenségeket észleltünk, amik először az égen jelentek meg, tipikus ufók de ilyen óriás gömbökként mintha lámpák lettek volna de közben a lakásokba is bejártak de ártani nem ártottak viszont félelem érzet volt végig az álomban, egyszer a fürdőszobába ment be.

Második álomban valami fura labirintus szerű medencecsarnokban voltam valakivel és mikor a legaljára értünk egy krokodil volt ott és vissza fele üldözött minket de nem bántott. MÁsik meg hogy itt valamiért olyan élesen láttam, hogy pisilek egy tálba ott a medencében pedig semmi összefüggés nem volt viszont mikor felkeltem na akkor meg pisilnem kellet.:D

Viszont ma volt egy fog műtétem amitől kicsit féltem lehet ezek hatására is álmodtam ezt? Főként a krokodil és a medence jelentése érdekelne.

2021. okt. 28. 22:54
 1/3 Grimfox ***** válasza:
100%

A víz általában érzelmeket jelöl, a medence amolyan határoló tényező, érzelmi korlátok, vagy kordában tartott érzelmek lehetnek a jelentése.(ez csak egy lehetséges megfejtés) A krokodil a ragadozó, a sokszor rejtett, de valódi veszélyt jelképezheti, és az ezektől való félelmet. Mivel nem bántott, vagy te észleled a helyzetet veszélyesnek, méghozzá komoly veszélynek, holott nem az, csak félsz tőle, vagy pedig a veszély valós, félsz is tőle, de nem tud a dolog ártani neked a való életben.

Az UFO szintén félelem szimbólum, csak sokkal újabb, mint mondjuk a krokodil, pók, és hasonló ősi motívumok. Általában a kiszolgáltatottság kapcsolódik a félelemérzethez ennek a motívumnak az esetén. A való életre vetítve, hiába nyomaszt valami, vagy félsz, nem tudsz tenni semmit, hogy elkerüld. Ha a két álom ugyanazon az éjszakán történt, akár még kapcsolódó jelentésük is lehet. Egy vélt, vagy valós veszély/félelemforrás van az életedben, amit nem tudsz elkerülni de vagy nem tud, vagy nem áll szándékában ártani neked. Nagy eséllyel nem fizikai veszélyről van szó, hanem az érzelmi életedre van kihatása annak, amire utalnak az álmok.

Ez csak egy megfejtés, sok másféle is lehet, mások megfejtését is érdemes meghallgatni. És valóban lehet, hogy a fogműtéttől féltél. A fogorvostól mindenki fél, mint a kaszástól, a komoly fogászati beavatkozásoktól pláne, de ezek a valóságban nem ártanak neked. Emellett amíg a fogorvosi székben fekszel, kiszolgáltatott vagy. Kevés rosszabb érzés van, mint úgy félni, hogy nem tehetsz ellene semmit.

2021. okt. 28. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves Grimfox.

Nagyon köszönöm ezt a tartalmas választ :)

nagyon érdekes volt olvasni.

2021. okt. 28. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Mind a 2 álom tegnap történt egy nap.
2021. okt. 28. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!