Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Igaz most nem egy álomrol van szó, hanem több álom összegségéből. Mostanában elég gyakran álmodok anyukámmal, de nem épp pozitív dolgokat. Sokszor hagyja el az a száját az álomban, hogy "sokat gondolkoztam már, hogy elaltattatom, nehogy a nyakamon maradjon, mert sosem fog férjhez menni" vagy hogy "a legnagyobb csalódás vagy az életemben" , vagy "ha előre tudom megsem szültelek volna"

, illetve a "sose lesz senki belőled" mondatok amik rendkívül fájnak, miután vissza gondolok az álmokra. Az álmaim nagy részében, szinte kivétel nélkül mikor vele álmodok, anya meghal valahogyan, és így kelek fel, a párna meg csurom víz, mert tele sírtam. A való életben egy 16 éves lány vagyok, néha vannak vitáink, mivel kicsit kövér vagyok, sokszor mondja, hogy fél, hogy a nyakán maradok, sosem kellek majd a férfiaknak (de ezt persze jelenleg is tudom cáfolni) nagy ritkán olyat is mondd, hogy csak a 13 évvel idősebb nővérem kellett volna megszülnie. A munkáját is utálom, mivel ő nevelőszülő, és jelenleg 5 nevelt gyerek él nálunk, engem ez nagyon zavar, nem érzem magam otthon, nagyon utálnak engem az itt élők, a családom szerint ez az én hibám, mert régebben még irigy voltam, hogy ők is ölelgetik az anyukámat, meg hogy olyan gonoszan viszonyulok hozzájuk, de én ezt egyáltalán nem is gondolom. De ami a legjobban zavar, nekem sosincs igazam, bármi is történt, én vagyok megbüntetve, és a neveltek ezt kihasználva olyan dolgokat is rám fognak, amikhez semmi közöm, és természetesen nem tudom magam ki magyarázni. Emiatt jártam 1 évig pszichológushoz is, de nem segített semmit.

Ezek után azthiszem jogosan érzem azt, hogy anyukám nem szeret, és gondolom az álmok is emiatt vannak.

2021. okt. 25. 20:40
 1/1 anonim válasza:
Uh.. egy elég nehéz élethelyzetbe vagy bezárva, nem kizárt, hogy az álmod valamire fel akarja hívni a figyelmed. Régebben is álmodtál effajtákat, vagy csak mostanság? Anyukáddal le kellene ülnöd egy jót beszélgetni, amikor elmondod neki mindezt a sérelmeket, ne félj megvédeni magad, persze normális keretek közt. A halál, mint álommotívum valaminek a végét jelenti, valamivel párhuzamba állítható. Nem feltétlenül anyukád halálát jelenti, hanem egy érzést, egy tulajdonságot, valamit, ami meghalni, eltűnni látszik. Sosem másra vonatkoznak ezek az álmok, csak nagyon ritkán. A legtöbb esetben ezek mind rád vonatkoznak persze képletesen. Az álmok megfejtése jó muri lehet és sok dolgot megtudhatsz magadról, vagy akár a közeljövőről, de érdemes kikérni szakember véleményét, vagy olyan emberét, aki nagyon benne van a témában. Remélem segítettem, szívből kívánom, hogy sikerüljön megoldani a helyzetet. :)
2021. nov. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!