Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés szerelmem ellopása?

Álomfejtés szerelmem ellopása?

Figyelt kérdés
Álmodtam egy szerelemröl ahol ellopták a szerelmemet azaz azt a fiút akibe szerelmes voltam mit jelent

2021. okt. 26. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Te is fiú vagy?
2021. okt. 26. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem minden álomnak van jelentése. Legtöbb esetben csak egyszerűen álmok. Mindenféle katyvasza az emlékeknek, gondolatoknak, aznapi (vagy a közelmúltbeli) eseményeknek, vágyaknak és a fantáziának.

Ha pedig mégis van valami jelentése akkor azt neked kell tudni. Csak, hogy példát hozzak ilyen eltérésre, ott vannak a baglyok. Van akinek a bölcsességet és tudást szimbolizálja, míg máskor a halált (egy specifikus bagoly fajta), más helyeken pedig a bagoly inkább amolyan szerencse én gond mentesség szimbólum.

Tehát amiket az álmodban látsz azt neked kell tudni értelmezni a te jelentéseid szerint.

A kérdező szexuális beállítottsága nem nagyon tartozik ide. :)

2021. okt. 27. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:
20%

De akár lehetne is, mivel ha eddig homoszexuálisnak érezte magát, ez az álom jelenthetné azt is, hogy tévedett, és más, hetero beállítottságú. :)

2021. okt. 27. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Ennek se füle se farka.

Ez nem így működik. Aki meleg az tudja, hogy kihez vonzódik, így egy álom nem változtat rajta. Legfeljebb ha csak egy a nőknél sikertelen fiúcska vallja magát inkább melegnek mert hogy "neki nem sikerül becsajozni".

2021. okt. 27. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
#4 Na jó, de amit írtál, annak sincs se füle, se farka (na jó a bagolynak van farka). Ez az egész álomfejtegetés egy belemagyarázás valamibe, amiben vagy hiszel vagy nem. Én ezt is belelátom, de hogy te vagy a kérdező elhiszi vagy sem, az más kérdés.
2021. okt. 27. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Itt pont az a lényeg, hogy a kérdezőnek mit jelképez az amit látott, még a legkisebb részlet is. És ebbe a neme és szexuális beállítottsága nem szól bele, legfeljebb ha heterónak gondolja magát, de gyakran álmodik aktusról bármelyik nemmel. Mert az lehet valamennyire bizonyíték a biszexualitására vagy pánszexualitásra is. Csak ebben az esetben a belső vágyait jeleníti meg az álma és nem valami sugallatot. :)

2021. okt. 27. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Túl messzemenő következtetéseket vonsz le, és próbálsz velem elhitetni valamit, ami feltételezés.

De részemről ennyi.

Legyen szép napod!

2021. okt. 27. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbálom elhitetni? :'D

Csak azt ecsetelem, hogy a nemére vonatkozó kérdésed mennyire felesleges pár elenyésző kivételes esetet leszámítva. :'D

2021. okt. 27. 11:44
 9/9 A kérdező kommentje:
nő vagyok és amit mondtam hogy szerelmes voltam az álmomban 1 fiúba és el lopták a fiút tőlem vagy is szerelem lopás (ennek éreztem)
2021. okt. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!