Mit jelenthet a következő álom?
Nemrég kiirtam egy kérdést, amiben azt álmodtam h a kiszemeltem a barátnőjével együtt küld nekem egy hangfelvételt. Erre már kaptam választ de a következő álom ma éjjel volt:
A srác megkapta a szerelmes levelemet és álmomban egy ismerősöm odaadtam rá a srác válaszát. Abban azonban nem volt semmi a fiútól csak az én levelem. Az ismerősöm elmeselte h a srác sírt amikor olvasta és bevonult egy sarokba a levelet még eldobta. Erre én is sírtam az asztal alatt.
Ez jelenthet olyasmit h a fiú szomorú h nem tudja elmondani nekem mit érez, valamint hogy szeretne velem lenni, de ez lehetetlen a tavkapcsolatunk miatt? Nekem ez jött le. Egyébként néhány tény meg: sose találkoztam vele, csak chateltem és írtam neki egy szerelmes típusú levelet. Köszi előre is az álomfejtoknek h végig olvastak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!