Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha a volt szerelmem...

Mit jelent ha a volt szerelmemmel álmodtam?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést láttam de le írom hogy, hogy történt vele régen ez az egész és az alapján írjátok le a véleményeteket erről. 4 éve, 3 éve pontosabban nem tudom gyerekkori szerelmem volt egy suliba jártunk es 2 berhazzal arrébb lakott tőlem. Nagyon szerettük egymást akkor éreztem hogy tényleg igazán szerelmes voltam hiába 11 éves korban lehettem de még azthiszem mindig tart ez az érzés. Tehát kiskorom óta ismerem véget ért köztünk minden ami régen volt, "haverok vagyunk" már mivel egy iskolába járunk de képbe jött egy fiú akit tudnék szeretni de a másik mindig felbukkan. Vagy álmodok vele, vagy órán mosolyog rám, múltkor olyan szinten nevettem vele az udvaron hogy fájt a hasam, én is nevettem rajta ő is rajtam és olyan jól éreztem magamat vele hogy az leirhatatlan volt. Akárhogy próbálom évek óta elfeledni nem megy mert mindig a közelemben van és ha el is megy időkre távol van tőlem akkor felbukkan újra. Azt ki felejtettem, hogy volt legjobb barátnőmmel volt együtt 2019-ben is de szakítottak most jöttek újra össze és megint szakítottak. Bonyolult egy történet igaz?

2021. okt. 26. 09:52
 1/3 anonim válasza:
30%
Még mindig szerelmes vagy belé legbelül! Ilyen egyszerű!;)
2021. okt. 26. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy még mindig gondolsz rá és nem léptél túl rajta, így nem meglepő, hogy álmodban is feltűnt. De semmi olyan jelentése nincs, hogy akkor egyszer még együtt lesztek vagy titokban ő is szeret téged.
2021. okt. 26. 16:32
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2021. okt. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!