Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet ennek az álomnak az...

Mi lehet ennek az álomnak az üzenete?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam egyik éjjel, hogy egy kismacskát minden ok nélkül bántottam. A kezemben tartottam és különböző módokon kínoztam. Éreztem az álmomban azt az igazi mélysegesen legalja velejéig romlott gonoszságot, majd álmon belül feleszméltem tartottam a kezemben szegény kis állatot és nem értettem miért tettem ezt, jóvá akartam tenni, segíteni akartam rajta minden áron. Mintha az álmomban nem is én lettem volna, nem voltam ura a cselekedetemnek és ezt már az álmon belül is megéreztem. Soha nem tennék ilyet, állatvèdő vagyok, elítélem, és ez olyan volt kicsit mintha a legnagyobb félelmem vált volna valóra hogy egy ilyen igazi féreg ember vagyok aki ártatlan élőlényeket bánt. Nem találkoztam ilyen tartalommal se interneten se máshol szóval nem értem. Még valami fura történt, felriadtam éjjel, sötét volt a szobában, nem volt áram… majd 5 másodperc múlva visszatért az áram(csak 2 helységben ment el ami alapból lehetetlen). Féltem mikor felébredtem bár nem tudom megmagyarázni mitől. És nem az áram visszatértére ébredtem fel, hanem előtte pár másodperccel nyomasztó érzéssel a mellkasomban. Iszonyú érzés volt és másnap is bűntudatom volt… mi lehet ez?

2021. okt. 14. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9-es voltam.

Akkor jöjjön pár példa az én eseteimből.

Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nem tudok mozdulni. A fal felé voltam befordulva, de láttam azt is, ami a hátam mögött van. Anno ,iskolás lánykám a szobámban aludt. A hátam mögött, a szoba közepén egy régies öltözetű szellem lányt láttam, iskolai egyenruhában, aki valami versikét mondott, jobban megfigyelve, ezek rossz kívánságok voltak a lányom felé . Nos, ezen én igen feldühödtem, de az egészből a lányom mobiljának ébresztője zökkentett ki. A villanykapcsoló hozzá volt közelebb, s ahogy felkapcsolta, kivágódott a villanyégő és az egész lakótömbnél kiment az áram, legalábbis a mi lépcsőházubkban az összes lakónál. Ezután volt is lányomnak egy kellemetlenebb időszaka, azt a sulit ott is hagyta, aztán minden rendbejött.

Más:volt, hogy tök átlagos álomban hirtelen jött valami rossz érzés, ami abszolut nem köthető az álomhoz, mert nem vág a témájába, de egy nyomasztó mozzanat, ami kizökkent és hirtelen felébredek. Amint felébredek, még hallom, hogy épp nyikorog a szekrényajto, vagy zörög a cukros zacsi a szekrényen, vagy megcsörren a pohárban a kanál, stb, de ahogy fülelni kezdek, hirtelen gyanúsan nagy lesz a csend. Mintha a szobában ténykedő,,, valami...megneszelte volna, hogy felébredtem és hirtelen bekussolt.

Na, ilyen sokszor történt velem, nagyon durva...

Volt olyan is, hogy azt álmodtam, fekszem az ágyamban valakivel, fogtam a kezét, mert féltem, valami rosszat éreztem, a környezet teljesen valóságos volt. Csak a sötét szoba és a szemben, a tv felett lévő festmény irányába bámultam. Hirtelen egy puffanás riasztott fel. Nos, az említett festmény lerepült a falról.

De a soroltakon kívül történt itt még rengeteg para dolog. És a hülye álmok is mindennaposak :/

2021. okt. 16. 23:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Uhh, hát ehhez képest az enyém eltörpül , főleg hogy egyszeri eset (…vagy talán éppen ezért érdekes, ki tudja). Mindenesetre amit leírtál elég hátborzongató, lehet neked érdemes lenne komolyabban is foglalkozni a dologgal. Mondjuk nem tudom igazi “médiumok” léteznek-e Magyarországon, vagy kuruzsló az összes, de talán ha beleásnád magad a témában biztosan tudna segíteni valaki… még mielőtt eldurvulnak a dolgok :(
2021. okt. 18. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Voltak durvább dolgok is, de azokat most le sem írom. Az kicsit másabb, de szintén parajelenség. Mostanában nyugi van egy ideje, csillapodtak a dolgok, de általában egy egy csendes időszak után, kezdődik újra. Franc sem tudja, mi ez. Lehet, bennem zajlik olyankor valami, ami kiváltja. Passz...
2021. okt. 18. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!