Mi lehet ennek az álomnak az üzenete?
#9-es voltam.
Akkor jöjjön pár példa az én eseteimből.
Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nem tudok mozdulni. A fal felé voltam befordulva, de láttam azt is, ami a hátam mögött van. Anno ,iskolás lánykám a szobámban aludt. A hátam mögött, a szoba közepén egy régies öltözetű szellem lányt láttam, iskolai egyenruhában, aki valami versikét mondott, jobban megfigyelve, ezek rossz kívánságok voltak a lányom felé . Nos, ezen én igen feldühödtem, de az egészből a lányom mobiljának ébresztője zökkentett ki. A villanykapcsoló hozzá volt közelebb, s ahogy felkapcsolta, kivágódott a villanyégő és az egész lakótömbnél kiment az áram, legalábbis a mi lépcsőházubkban az összes lakónál. Ezután volt is lányomnak egy kellemetlenebb időszaka, azt a sulit ott is hagyta, aztán minden rendbejött.
Más:volt, hogy tök átlagos álomban hirtelen jött valami rossz érzés, ami abszolut nem köthető az álomhoz, mert nem vág a témájába, de egy nyomasztó mozzanat, ami kizökkent és hirtelen felébredek. Amint felébredek, még hallom, hogy épp nyikorog a szekrényajto, vagy zörög a cukros zacsi a szekrényen, vagy megcsörren a pohárban a kanál, stb, de ahogy fülelni kezdek, hirtelen gyanúsan nagy lesz a csend. Mintha a szobában ténykedő,,, valami...megneszelte volna, hogy felébredtem és hirtelen bekussolt.
Na, ilyen sokszor történt velem, nagyon durva...
Volt olyan is, hogy azt álmodtam, fekszem az ágyamban valakivel, fogtam a kezét, mert féltem, valami rosszat éreztem, a környezet teljesen valóságos volt. Csak a sötét szoba és a szemben, a tv felett lévő festmény irányába bámultam. Hirtelen egy puffanás riasztott fel. Nos, az említett festmény lerepült a falról.
De a soroltakon kívül történt itt még rengeteg para dolog. És a hülye álmok is mindennaposak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!