Mi lehet ennek az álomnak az üzenete?
2., nem volt olyan hogy kifejezetten kikeltem volna magamból, nehézségek vannak de nem jobban mint máskor, agresszív abszolút nem vagyok sosem, és nem is élek meg intenzív haragot, dühöt sem általában.
3., nem álom volt az áramszünet, mert a (elektromos) kandalló pittyenésére is tisztán emlékszem(ha ki van húzva és bedugom is pittyen), meg hogy a tv-s boxon elkezdett villogni a led, mint amikor visszatér az áram.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
28/N
A válaszod alapjan az is elképzelhető, hogy valójában képes lennél megélni igazi dühöt, haragot, sokkal intenzívebben mint ahogy azt teszed, csak visszafogod magad valamiért-lehet nem is tudatosan. A tudatalattid viszont ezt az elfolytott érzést álmodban így dolgozta fel, kipróbálta milyen lenne, ha valójában kiengednéd az érzéseid.
Áramszünet - lehet arra keltél fel, hogy elment az áram, de mire tudatosodott benned az ébrenlét, már vissza is tért az áram.
Ismerős...
Bár én sem állatot, sem embert nem kínoztam, nem igazán bántottam még álmomban, pedig a valóságban tudok ám igencsak dühös lenni. Bár ahhoz eléggé fel kell cseszni az agyam.
Nekem olyan szokott lenni, hogy valamitől (nem tudom, mitől) félni kezdek és a félelem miatt ijesztően kezdek viselkedni, pl ijesztő dallamú dalt éneklek, vagy ijesztő hangokat hallatva a levegőbe emelkedek és lebegek. Szóval félelmemben másokat rémisztek meg. Nem tudom semmiféle valóságbeli dologgal megmagyarázni ezt.
Olyat is többször átéltem, hogy rémálombol ébredve valami furcsaság történt a lakásban, mint nálad az áramszünet. Olyankor érzek valami negatív jelenlétet.
Én ezeket egyszerűen gonosz álmoknak nevezem. Szerintem valóban mesterkedhet olyankor valami kellemetlen entitás körülöttünk, ami ilyen álmokat és jelenségeket okoz.
Vagy lehetséges talán az is, hogy a lényünknek ha megnyilvánul az ilyen elnyomot,, gonosz aspektusa, álomban, annak olyan ereje van, hogy a környezetre is akár kihathat pl kisebb áramszünet vagy egyébb apróbb ,fura jelenség formájában? Persze nyilván a nagyon jónak is lehet ilyen kifelé megnyilvánuló hatása egy szép álom után, csak talán az kevésbé feltűnő, az nem ijeszt meg.
Ez is egy szuper megközelítés!
Sajnálom, hogy te is éltél már át hasonlót. Annyira nem vagyok az okkult, paranormális dolgok híve de őszintén én is elgondolkodtam ezen a negatív entitás dolgon. Már csak azért is mert tudom hogy nem lehetett olyan, hogy az áramszünet csak 2 szobában legyen, a többi helysègben viszont nem volt (mikrón az óra nem hagyott ki , riasztó nem jelzett pedig a legkisebb kimaradásnak is nyoma lenne). Szóval lehet abban valami hogy megkörnyékezett valamiféle gonosz erő.
Tudsz esetleg valami konkrétat mondani veled milyen furcsa dolgok történtek mikor felébredtél?
Köszönöm, hogy megosztottad/ megosztod a tapsztalataid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!