Mitől álmodom ilyen sokszor ?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-1,5 évben rengeteget álmodom. Van hogy 7/5 nap. Eltérően apróbb logikátlanabb álmoktól a külön történetszerű valósághű álmokig amiket hónapokra viasza tudok idézni. Témájuk szó szerint bármi lehet. Nagyon foglalkoztatott az elejétől fogva de mostanra olyan valósághűek, hogy egyre jobban foglalkoztat. Régebben kisgyerekkorban egyáltalán nem álmodtam szinte semmit és azóta nem érzékelek semmilyen ehhez kapcsolódó változást az életemben mégis valami oka van. Mitől lehet ez ? Másnak is van ilyen ?2021. okt. 12. 11:19
1/6 anonim válasza:
Nem raboltak el mostanában azonosítatlan repülő tárgyak?
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Sajnos nem. Nem vagyok semmilyen konteónak a híve csak szimplán érdekel mitől lehet.
2021. okt. 13. 16:05
3/6 anonim válasza:
2 - ez esetben mit keres a kérdés az ezotériában?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ember. Legalább a kérdésre válaszolnàl mintsem belekötsz egy lényegtelen dologba. Veled is csak többen vagyunk.
2021. okt. 14. 14:31
5/6 anonim válasza:
4 - de mégis hogy válaszoljak, ha nem tudom, hogy hogyan érted a kérdést, milyen megközelítésből vársz rá választ? Ezoterikus, vagy pszichológiai?
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az ember mindig álmodik, csak az esetek 90%-ában nem emlékszik rájuk. Lehet, hogy valami miatt sokra emlékszel mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!