Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Fogakkal álmodni tényleg...

Fogakkal álmodni tényleg rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok otthon a témában és a “Google nem a barátom”, mert ahány oldalt néztem tényleg annyi megoldást kaptam. Édesanyám szerint pedig ez mindig rosszat, akár halált is jelenthet a rokonságban.

Az elmúlt hetekben többször álmodtam arról, hogy a fogaim kiesnek. Vagy maguktól vagy csak egyet-egyet kihúz a doki, vagy én magam mert tönkrement (?), olyan is volt hogy ettem és kitört közben.

Kicsit ilyenkor vérzik is, de igazi fájdalmat nem érzek közben (mármint mindezt az álomra értem).

Aki jártas az álomfejtésben, mit gondol, mire utalhatnak ezek az álmok? Tényleg nagyon rosszat jelent vagy csak valami belső feszültséget jelez?

2021. okt. 6. 14:57
 1/6 Grimfox ***** válasza:
Sosem történt semmi tragédia velem, amikor fogakkal álmodtam, márpedig gyakran álmodok fogakkal, és ez már 10-15 éve így van. Inkább olyasmiről van szó ilyenkor, amit nem tudsz elfogadni, "megrágni". Nálam általában szorngással is párosul az álomban a fogvesztés, valószínű a félelemmel, stresszel, szorongással is összefüggésben vannak az ilyen álmok.
2021. okt. 6. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Álmodás közben senki nem érez fájdalmat.
2021. okt. 6. 15:14
 3/6 Grimfox ***** válasza:
Az álomba simán be tud szivárogni a fizikai fájdalom, amit a test érez. Ha elég mélyen alszol, nem ébredsz fel, de az álmodban valamilyen formában érezni fogod. Ha átlép egy bizonyos küszöböt, akkor persze felébredsz.
2021. okt. 6. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
semmit se jelent
2021. okt. 6. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb nem beszélni róla szerintem. Nálam kiveri a biztosítékot a fogászat a jelenlegi és én inkább felrobbantom az épületet is képzeletben. Be nem teszem a lábam. Inkább rohadnak a fogaim meghalok így. Majd akkor rohanok fogászatra ha ingyen van és jobb technológia van ami tényleg jó.
2021. okt. 6. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

Én úgy dekódoltam a saját kieső fogas álmomat, mint amikor a gyerek van fogváltásban. Érettebb lettem, "felnőttem a feladathoz" egy bizonyos témában.

Anyukám egyszer álmodott kieső foggal, nekem el is mesélte nagy szörnyülködve, hogy megnézte az álmoskönyvben és halált jelent - majd néhány nappal később meghalt a nagynénje, aki idős volt már,de nem volt komoly betegsége. Ez utóbbi szerintem véletlen volt, nem kell ráparázni, és az álmok szimbolikáját mindig az álmodó tudja csak megfejteni. Hisz az álmaidban te magad üzensz saját magadnak...

2021. okt. 6. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!