Fenyegető üzenetek álomban?
Valami nagyobb dolog végéhez közeledsz. Előre sejted, legalább is tudattalanul, még ha ébren, tudatosan nem is. Nagy eséllyel hirtelen fog véget érni az adott dolog, és jelenleg már nem tehetsz semmit, hogy megakadályozd. Mivel nem tudni, mi is fog véget érni, így végképp nincs befolyásod a dolog felett. De semmi esetre sem valódi halált.
Az ájulás, szédülés kontrollvesztésre utal az éber életedben. Ez kiszolgáltatottság érzetével jár, vagy valódi kiszolgáltatottsággal. Ez nem egy sejtés, ez a jelen, már megvalósult esemény, vagy folyamat. Azt csak te, mint álmodó tudhatod, mi felett vesztetted el az irányítást, vagy miben váltál dezorientáltá, miben csökkent a döntési, és cselekvési lehetőséged. Ha alaposan végiggondolod az elmúlt néhány hónap, egy év eseményeit, meg fogod találni, milyen éber állapotot szimbolizál a szédülés, és ájulás.
Álmodban kapod őket, vagy addig amíg álmodsz. Lehet csak nekem nem tiszta...
Valóban kapsz vagy nem?
Szuper akkor nekem nem volt az.
Szorongás az ismeretlentől.
Mert egy ismeretlen fenyeget ismeretlen okokból. S csak közvetve utalnak rá.
Az szédülés és az ájulás is nekem a szorongó visszahúzódó ember képét idézi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!