Erotikus álom kolléganővel, mi lehet ez?
Van barátnőm és még szerintem elfogultság nélkül is jobb csaj, de újjabban mióta erotiku álmom volt a kolléganőmmel mégis sokszor a kolleganőmre gondolok, és nem értem hogy miért?
Eddig nem gondoltam rá így.
10
Nem hiszem, de most nem is ez a lényeg, azt mondjátok meg inkább hogy hogy jött ez a tudat alattimba?
Mitől volt az álom?
12 ahhoz nem értek, de lehet.
A másik lehetőség kedves 11, hogy vonzónak találod, ha nem is a testileg, de személyiségüket még lehet.
Vagy frissítésére, kalandra vágysz, mert ez vágy álom
12
Néha cigizik.
13
Személyiségben hasonlóan domináns mint a barátnőm.
Testileg is kb hasonlóak, de nem gondolom szexibbnek mint a barátnőmet.
Mi köze a ciginek a kötéshez?
Ha lényegében ennyire hasonló a barátnődhöz akkor valószínűleg ezért jelent meg az ő alakja álmodban. Számodra majdnem ugyan az.(legalábbis szerintem) emiatt hasonló érzéseket is táplálsz iránta.
De ez nem erzelemből vagy vágyból fakad, hanem a hasonlóság teszi.
Lehet egyszer már lebontás, hogy mennyire hasonlítanak, és a tudatalatti össze is mosta neked. Így nem az asszonnyal, kufircoltál álmodban, hanem vele.
15
Na jó azért annyira nem hasonlítanak hogy összekeverjem őket:)
Meg ráadásul az álmom elejében még a barátnőm is bent volt.
Nem az a lényeg hogy 1 az 1-ben ugyan olyanok. Arra valljuk be, nagyon kicsi az esély.
Egy két fő tulajdonság elég.
Nekem is volt hasonló a munkatársam és az enyém is sváb beütésű volt. Annyi különbséggel hogy a munkatárs egy HP aki sokat nyafog, vagy fent akad a legkisebb problémán is és kifejezve nemtetszését, kapásból húzza az agyam. Csak a "kapd be a fazom" gondolat, merült fel bennem.
És jött az álom hasonló szituációban és igen... Ott aztán volt tehetsége...
Ezt leszámítva, már nem olyan ellenszenves a kapcsolat, de nem hiszem hogy valaha is több lenne ennél. Más nem ugye😏...
De most szabadúszóként bele is férne, de kapcsolatban ott a morál. A hűség.
Tehát lehet, hogy hasonló típusú a barátnőddel, lehet annyira irritál, hogy még szpatnád, de a tudatalatti lehet ezt kicsit másképp gondolja/értelmezi. És kész is az erotikus álom. Pedig csak viszonozni akartad a frusztrációt. Tudom is én egy szimpla prankkel. Az a cseszett tudatalatti/ autocorrect ugye.☺️
Én meg onnan jövök 😉
És azon az idovonalon nem csalta meg.
Másikba bár igen de nem derült ki.
Egy harmadikban kiderült de megbocsátást nyert.
Megint másikban összevesztel szakítottak és utána lett valami.
A többiben lebukott és szakítottak, vagy szakítottak és a munkatárs is offos lett.
De az esetek többségében nem csalta meg az asszonyt.
A lég optimálisabban N emlékezett az álomra, a másikban meg leszrta.
Nem tudom te mit látsz, de instant rossz ha csak egy lehetséges utat tartasz fixnek.
Nem látod a fától az erdőt.
Végtére is mindenki, magából indul ki, ha te készpénznek veszed az álmod, és ez ok arra hogy szakíts/megcsald, akkor vajon valóban szeretted vagy szereted a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!