Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy aludtam, és amikor felkeltem, akkor a hasamon hosszában körülbelül 10 centi hosszan volt egy összevarrt sebem, ami félig szét volt még nyílva. Nem is párom szerepelt az álmomban, hanem a barátnőm férje, azt mondta, hogy álmomban nyöszörögtem, meg füvet ettem, aztán meglátta, hogy véres vagyok, meglátta a szét nyílt nagy sebet és összevarrta addig, amíg aludtam. Ő egyébként mentős a katonaságnál a való életben, ha ez számít.
Utána ahogy telt az idő jöttem rá, hogy magától nem reped szét így az ember bőre, szóval valaki "felvágott", meg akart ölni. Barátnőm férjére gyanakodtam, mert a varrást ő csinálta, de akkor miért mentett meg, ha ő késelt...
Voltak orvosok az álmomban, akik megnézték a sebet, hogy ez tényleges repedés, vagy kés által keletkezett. Az egyik szét nyitotta, azt mondta, hogy alatta fekete valami, ami covidra utal, majd tükrözéssel megnéz. Itt ébredtem fel.
Neten ezt találtam: "Sebes has asszonynál: kénytelen özvegység.". De nem vagyok kimondottan asszony és házas sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!