Mit jelenthet az álmom?
Szóval volt egy nagyon furcsa álmom. Egy teremben voltam, ahonnan kiléptem egy folyosóra, majd kimentem az udvarra. Ekkor az osztálytársaim (a barátaim kivételével) elkezdtek kergetni, és szitkozódni, hogy gyűlölnek, az egyik lánnyal az élen. Én gyorsan visszafutottam a folyosóra, majd bementem a folyosó végi wc-be, bebújtam az ajtó mögé. Persze észrevettek, és elkezdtem ütni. Ugrottam pár percet az időben, amíg összevernek (gondoltam ezt nem volt kedvem megálmodni), majd arra lettem figyelmes, hogy az egyik volt osztálytársam, és jó barátom szétoszlatta a tömeget, majd odajött hozzám, és megvédett. Ezután találkoztam két emberrel, akik 1 évvel felettem járnak, és régebben kosaraztam velük, nem voltunk valami jó kapcsolatban, majd szóltunk egymásnak valamit, talán ők is vigasztalni próbáltak.
16/f idén kezdtem a 10. osztályt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!