Hogy lehet hogy egy eseményt teljesen pontosan megálmodtam előre,szinte minden ugyanúgy történt?Hogy lehetséges ez?
Álmomban az órámra néztem láttam a pontos időt.Egy céghez mentem be, előttem jött egy cseh kamion, ahol jól megfigyeltem a sofőrt, rendszámot,mi volt a ponyván a felirat.Majd a kamion elé egy motoros kanyarodott,dudálás és felébredtem.
A rendszám , a sofőr ,a cég szimbóluma nagyon belémégett, nem tudtam hogyan lehet ilyen élethűen álmodni.
Pár nappal később kaptam egy telefont, hogy munkám miatt menjek egy céghez, ott vár egy csomag hozzam be az irodámba.
Siettem is, mert fontos dolgok voltak a csomagban.Mentem a céghez, ami egy ipari park szerű létesítményben volt, több másik céggel.Mikor akartam bekanyarodni, ott volt a kamion,amiről álmodtam, az volt a rendszáma amit megálmodtam, a sofőr ugyanaz volt, majd mikor bekanyarodott volna a kamion, egy motoros jött ki hirtelen a cég parkolójából, és a kamion elé vágott.
hatalmas dudálás.
Ekkor ugrott be teljesen hogy ezt álmodtam, órámra néztem, és azt az időpontot mutatta,amit álmomban láttam.
Ilyen pontos előre megálmodás hogyan lehetséges?
Olyan szinten kirázott a hideg, és lúdbőrős lettem, hogy percekig ki sem tudtam szállni a kocsimból.Hihetetlen érzés volt.
Aki járta spirituális vagy parapszichológiai témában, hogyan tudná ezt megmagyarázni?
Ha túl magán jellegű, jöhet privátban is.
Rendszámot felírtam, cseh rendszám, rendkívül furák azok a rendszámok.
Többször megnéztem, mikor leírtam, gondoltam esélytelen hogy ez igazából megtörténjen.
Mikor élőben ugyanezt átéltem, de főleg a cég szimbóluma, a motoros ahogy bevág a kamion elé és dudálás, akkor látom az időt az órámon...én ilyen élethű álmot nem nagyon éltem még át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!