Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelent valamit ez az álom?

Jelent valamit ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy elindultam a régi házamtól az autómmal (Chevrolet) és utána valahogy bekerültem a városba a bolt mellé. Utána azt láttam hogy egy Toyotás meg valami kék autó (szerintem BMW volt) bedriftelt a bolt elé, a Toyota nekiment a falnak és utána mindketten elmentek, de amikor a kereszteződéshez értek, akkor ütköztek egy Volvo busszal. Utána az autópályán voltam és jöt mögöttem egy Opel és előttem ment egy Toyota Corolla. Elkezdtem előzni a Toyotát de jött egy balos kanyar és egy a semmiből előjövő régi Forddal ütköztem, a kocsim az árokba borult és utána felébredtem. Mit jelent ez az álom?

2021. szept. 21. 20:43
 1/2 anonim válasza:
100%
Vissza vágysz a régi házadhoz de nem találod az utat mármint tul sok dolog áll elöted amivéget nem tudsz eljutni a régi házadhoz. Az a sok kocsi az a sok dolgot jelenti ami véget nem intulsz el vagy sok akadály. Egyszerüen valami vissza tart téged attol hogy elindulj a régi házadhoz..
2021. szept. 21. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

A régi házad - a régi életed, az, aki régen voltál.

Az ütközések jelenthetnek viszontagságokat, konfliktust.

Vagy információk nem sikerült feldolgozását.

Diszharmónia. Miért ennyire rendezetlen az életed országútja?

Előzöl amikor nem kellene.

Figyelj az időszerűségekre is.

Ne erőltess semmit se, nyugodj le, gondolj végig dolgokat amik foglalkoztatnak.

2021. szept. 23. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!