Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert kapartam sebesre a...

Miert kapartam sebesre a mellkasomat abban az almomba ahol leszurtak?

Figyelt kérdés

Par napja almodtam valami olyat hogy meg akarnak keselni (NEM TUDOM MIERT) es folyamat uldoztek meg minden szar es arra keltem fel h belevagtak a mellkasomba a kest, es vagy azutan mikor felkeltem vagy masnap reggel itt egy nagy seb ugyanott a mellkasomon, olyan mintha addig kapartam volna ameddig sebes lenne, de gennyes is alatta, vagy nem tudom, es mas opcio nem volt, minthogy kapargattam, de nem emlekszek ra hogy viszkedett volna es kaparnam.

Altalaban a hasamon alszok, es centire pontosan azon a helyen ahol az almomba leszurtak

2021. szept. 19. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Na ez egy olyan kérdés, amire még én sem tudok biztosat írni. Pedig ez ritka.

Ez egy olyan kérdés, amire jelenleg nincs megfelelő tudomány. Valami oka van, valami olyan, ami nem ismert még.

Ez lehet valamiféle lélek, energia jellegű dolog...

De lehet csak annyi, hogy hibásan működött a szervezeted és nem kapcsolta le a végtagjaid. Az álom közben ugyanis kikapcsolja az agy a mozgást, ha nem így tenne, ilyenek, meg még cifrábbak történnének. Valami kis hiba lépett fel, üzembe volt a kezed, így mozgott, ténykedett.

Szerintem ennyi. Tehát nagy erővel, tudatodon kívül odakaptál, karmoltál, ahol az álmodban megszúrtak, védekezési reflexként, de ugye koordinálatlanul és "szabályozottlanul"...

2021. szept. 19. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonló esetem nekem is volt már párszor. Bár nem emlékeztem az álomra, arra keltem, hogy igen erősen szorítom a saját karom, körömmel. Volt egy kis nyoma.

Ugyan erre gondoltam, hogy ez ennyi. Ennyi hiba belefér, nem ok az aggodalomra. :)

2021. szept. 19. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!