Ha egy erőteljes ütés érte a mellkasomat, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Ma haverokkal kijottunk, és gondoltuk hogy le ugrunk egy ilyen nagy falról a vízbe (10 méter kB) , én voltam az első,
Érkezésnél elcsesztem valamit és úgy ahogy hasra érkeztem, a mellkasomat elég erőteljesen mrgutottem, mert fájt, miután a vízbe ugrottam, nagyon fájt a mellkasom és olyan érzés volt mintha eltort volna ott valami, vagy nemtudom. Ettől lehet valami bajom?
2019. júl. 21. 21:01
2/15 A kérdező kommentje:
És mi?
2019. júl. 21. 21:10
3/15 anonim válasza:
Menj inkább fölöslegesen orvoshoz,minthogy valami probléma legyen!
5/15 anonim válasza:
Ha a vízre érkeztél, és nem ütötted be más kemény dologba, akkor csak a víz csapott meg. Elég nagyot tud ütni az is, főleg a bőrödön érzed, de talán más sérülést nem okoz. Bár, ha magasról ugrottál, semmi sem biztos! Ha nem vagy rosszul, elég, ha holnap mégy orvoshoz. De azért nézesd meg magad!
6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek
Kicsit fáj
2019. júl. 21. 21:39
7/15 anonim válasza:
Ha eltört volna,nagyon fájna ilyenkor!
Ettől még lehet más problémád!
8/15 anonim válasza:
7es voltam:lélegzésnél fájna nagyon!
9/15 A kérdező kommentje:
Belső vérzéstől fosok a legjobban
2019. júl. 21. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!