Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Érdekes élményem volt álmomban...

Érdekes élményem volt álmomban. Mi az üzenete? Vigyázat, megrázó lehet egyeseknek!

Figyelt kérdés

Ezt muszály leírnom. Szóval olyan helyzetben találtam magam, hogy élve égették az embereket, azt hiszem azért mert gonoszak voltak. És én is sorra kerültem. Habár csak álmodtam, mégis átéltem azt a hihetetlen félelmet, mert ugye élve ha elégetnek az a legfájdalmasabb halálfajták közé tartozik. Szóval ez a félelemnél magasabb szintű érzés volt. Na és ahogy vittek engem, mondogatták hogy nagyon fájdalmas lesz, de nem tart sokáig. Aztán valami meleget fújtak rám, de még nem égetett. Szóval nem fájt. Nézők is voltak..és egyszer csak ez a rettegés átváltott bennem boldogségot éreztem. Mosolyogtam, és azt mondtam nekik, hogy ez életem legboldogabb pillanata. mert még utoljára egy szép zenét engedtek a fülembe, és ez boldogsággal töltött el. Oké, én sem értem. Végül rájöttem hogy nem is akarnak bántani. Arról jöttem rá, hogy akiket valóban megégettek, sokkal gyorsabban hurcolták ki azoknak a holttestét. Aztán próbák elé vetettek engem, és átmentem ezeken a próbákon. Már nem emlékszem sajnos, mik voltak a próbák. Végül tényleg nem bántottak, pedig az elején belém dumálták hogy komolyan élve fognak elégetni. Egyáltalán nem bántódásom nem esett. Végül még tanítottak is. Azt, hogy ne vegyem figyelembe azt, hogy a bátyám lelkileg engem mindig lehúz. Állandóan vannak neki beszólásai hozzám, hogy béna vagyok, nem érek semmit, bolond vagyok, ostoba meg stb. Szóval a vége jó lett, és nagyon átéltem ezt az álmot. Mindenki kiborult meg minden mikor megtudták hogy égni fognak, de én boldog voltam, mosolyogtam, és teljesen őszitén mondtam hogy ez életem leboldogabb perce. Szerintem ez égi üzenet volt nekem.

Ha lehet kiméljetek meg a bunkó beszólásoktól. Hálás lennék érte..

2021. szept. 11. 23:17
 1/6 anonim válasza:
31%
Hát őszintén fingom sincs.De ha megnyugtat, nekem is vannak furcsa álmaim..
2021. szept. 11. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ez eléggé összetett, ha először találkozol ilyen fogalmakkal. Mint a lélek halhatatlansága, vagy a felszabadulás a halál/halálfélelem nyomásának a súlya alól. Mit jelenthet szerinted? Szerintem ezt.
2021. szept. 11. 23:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az álom, amiért hálás is vagyok, hogy kaptam..önmagában is, bizonyitja a reinkarnáció létezését. És azt is jelenti, hogy odafent nagyon is törődönek velem. És valamit meg kell tanulnom. Nekem fáj, hogy a bátyám állandóan lehúz. Ráadásul ő ezt tudja, tudatosan csinálja. Nekem meg ez a gyenge pontom. Az hogy miért fáj nekem a bátyám sértegetései. Az álmom üzenete, hogy ne fájjon nekem a bátyám provokálása. Ennél konkrétabb üzenetett aligha kaphattam volna.
2021. szept. 12. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha sérthetetlen vagy, hogy árthatna bárki is neked?

Úgy, hogy nem is ő árt neked, hanem saját magad: miért fáj neked, hogy Ő ilyen? Miért nem fogadod el Őt annak, olyannak, aki?

Vagy másik godolat...miért éled, őrzöd, ragaszkodsz a fájdalmat kiváltó érzelemhez, gondolathoz? Mi az a gondolat, ami ezt váltja ki?

Ereje annak van benned, aminek erőt adsz.

2021. szept. 12. 00:56
 5/6 A kérdező kommentje:
A másik része az álmomnak, az talán az erősségemre utal. Ha már meg kell halnom, akkor méltóságteljesen-mosolygás.
2021. szept. 12. 00:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Grimfox? Tudnál valamit mondani erről az álomról, kérlek.?
2021. szept. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!