Tiszta mély vìzzel álmodni mit jelent?
Az utóbbi egy hétben kétszer is álmodtam vízzel. Egyszer medencében úsztam egyszer pedig tengerben. A víz nagyon mély volt de tiszta. Lehetett látni a víz alatt mindent.
Nem féltem belemenni viszont akikkel voltam féltettek engem.
Mikor felébredtem az volt az érzésem hogy ezek az álmok jelentenek valamit.
A víz jelentése általában érzelmekre utal. A tiszta, és nyugodt víz hasonlóan tiszta, és nyugodt, mély érzelmeket takar. Az, hogy te félelem nélkül úszol benne, azt jelenti, hogy magabiztos vagy, és uralod ezeket az érzelmeket. Külső szemlélők számára ez nem egyértelmű, de ez ügyben a te véleményed számít, mert a te érzéseidről van szó. Mivel nyugodtnak, és tisztának látod a vizet, neked van igazad, nem a környezetednek. Hogy az érzés, vagy érzések mi felé irányulnak, azt ebből a leírásból nem lehet megállapítani. A tengerből ítélve vagy nagy dologról van szó, vagy az érzéseid mélyek, és nagyok a dologgal kapcsolatban. Többek között döntés, folyamatban lévő cselekedet, személy is lehet, ami felé irányulnak ezek az érzések.
Ez csak az én megfejtésem, mindenképpen hallgass meg más véleményeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!