Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tiszta mély vìzzel álmodni...

Tiszta mély vìzzel álmodni mit jelent?

Figyelt kérdés

Az utóbbi egy hétben kétszer is álmodtam vízzel. Egyszer medencében úsztam egyszer pedig tengerben. A víz nagyon mély volt de tiszta. Lehetett látni a víz alatt mindent.

Nem féltem belemenni viszont akikkel voltam féltettek engem.

Mikor felébredtem az volt az érzésem hogy ezek az álmok jelentenek valamit.

2021. szept. 10. 18:55
 1/7 Grimfox ***** válasza:
100%

A víz jelentése általában érzelmekre utal. A tiszta, és nyugodt víz hasonlóan tiszta, és nyugodt, mély érzelmeket takar. Az, hogy te félelem nélkül úszol benne, azt jelenti, hogy magabiztos vagy, és uralod ezeket az érzelmeket. Külső szemlélők számára ez nem egyértelmű, de ez ügyben a te véleményed számít, mert a te érzéseidről van szó. Mivel nyugodtnak, és tisztának látod a vizet, neked van igazad, nem a környezetednek. Hogy az érzés, vagy érzések mi felé irányulnak, azt ebből a leírásból nem lehet megállapítani. A tengerből ítélve vagy nagy dologról van szó, vagy az érzéseid mélyek, és nagyok a dologgal kapcsolatban. Többek között döntés, folyamatban lévő cselekedet, személy is lehet, ami felé irányulnak ezek az érzések.

Ez csak az én megfejtésem, mindenképpen hallgass meg más véleményeket is.

2021. szept. 10. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, amugy ez 100% igaz, es igen a gyerekemrol van szo
2021. szept. 10. 21:25
 3/7 Grimfox ***** válasza:
Másoknak rossz véleménye van arról, ahogyan a gyerekedhez hozzáállsz, vagy ahogy neveled? Miért féltenek tőle? Illetve miért féltenek az érzéseidőtl, amit a gyereked iránt táplálsz?
2021. szept. 10. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert fiatalon szultem es azt mondjak tonkretettem az eletemet de en biztos vagyok magamban es szeretek gyereket nevelni
2021. szept. 10. 21:31
 5/7 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez esetben valóban a te döntésed a fontos. És tudattalanul ezt már eddig is érezted, csak ugye az éber világ sokszor nehézzé teszi a belső világ észlelését.
2021. szept. 10. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat:)
2021. szept. 10. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A medence a "saját" tered. A tenger, az Óceán pedig a Határtalan. A Mindenség. Ennyit még hozzátennék.
2021. szept. 12. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!