Mit jelenthet vérrel álmodni?
Álmomban menstruáltam, de csak annyira emlékszem hogy tampont cseréltem és bőven meg volt.
Aztán meg nagyon halvány rózsaszín.
Memszesz napja még bő 1 hét.
Légyszi ne nézetek hülyének 😅
Több oldalon azt olvastam hogy megtermékenyítést jelent, máshol meg csupa negatív dolgot..
Ennél prózaibb, vagy egyértelműbb jelentése is lehet, bár nem állítom, hogy biztosan ezt jelenti: Megtisztulás-valamitől megszabadultál, amitől már éppen ideje volt. Múlt idő, de a közelmúltról van szó. Több dolog is szóba jöhet. Valami "intim" azaz olyasmi, amiről a külvilág nem tud. Belső gondolatok, amiket megtartasz magadnak, például. Egy ilyen gondolattól is megszabadulhattál. Emberi kapcsolatra annyira nem gondolnék, mert az olyasmit jelentene, hogy az a kapcsolat megérett, és emiatt kellett megszakadnia. Harmadik ötletként valami elemi dologra tudnék gondolni az életben.
Ez mind csak a menzesz megtisztulás, kivetés szimbolikájára alapozott tipp, nem biztos, hogy ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!