Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet tenni érte, hogy valakir...

Lehet tenni érte, hogy valakiről soha többet ne álmodjunk?

Figyelt kérdés

Mai napig álmodok az első szerelmemről, akivel a baráti kapcsolat is megszakadt köztünk, mert más irányba sodort minket az élet. Évente párszor szoktunk még találkozni, de már nem jövünk ki olyan jól, eléggé mások vagyunk. A lényeg, hogy én eziránt a lány iránt érzelmeket tápláltam egy időben, eléggé bejött és szerelmes voltam belé úgy éreztem. Aztán az a "nagy szerelem" érzés elmúlt (persze végig viszonzatlan maradt), más embereket is megismertem, stb. De a mai napig előjön ő az álmaimban, pedig azt se mondhatnám, hogy minden nap ő jár az eszembe, mert alig gondolok rá, max havi 1x ha eszembe jut, de akkor sem jönnek elő bennem az érzések.

Viszont gyakran álmodok róla, hogy beteljesül az iránta érzett régi szerelmem meg vele vagyok stb. Nem szeretnék többet róla álmodni, mert rossz érzéssel tölt el, hogy az csak álom. Igaz, hogy már nem érzek iránta semmit, de nem mondanék neki nemet ha ő akarna tőlem bármit. Meg előjönnek belőlem a régi emlékek, amik jók, de szomorú, hogy már elmúltak, és már nincs meg köztünk a közös hang még baráti szinten sem, mert annyira különbözőek vagyunk már.

Meg lehet akadályozni, hogy valakiről ne álmodjunk olyan gyakran? Mit tegyek ezért?

2021. szept. 9. 21:29
 1/5 anonim válasza:
Ha rossz érzés hogy csak álom volt és nem mondanál nemet ha ő akarna tőled valamit,akkor egyértelműen nem semlegesek az érzéseid vele kapcsolatban. Először le kéne magadban zárnod az egészet,főleg ha tudod hogy nincs meg a közös hang se már. Egyáltalán minek találkozgatsz vele még mindig?
2021. szept. 9. 22:23
 2/5 A kérdező kommentje:
1, azért találkozgatok vele még mindig, mert azért 1-1 alkalommal jól eltudunk beszélgetni, hogy kivel miújság, csak hosszútávon nem, de azért évi pár alakalommal jó összefutni, meg megdumálni, hogy kivel mi történt.
2021. szept. 9. 22:29
 3/5 A kérdező kommentje:
alkalommal*
2021. szept. 9. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze lobotómiával.
2021. szept. 10. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. szept. 10. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!