Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egyik éjszaka álmomban farkaso...

Egyik éjszaka álmomban farkasok látogattak meg. Ez lehet egy jel?

Figyelt kérdés
Álmomban egy tisztáson álltam, fehéren izzott a bőröm, és tizenkét farkasszerű lény állt körül, kezemben pedig egy botot tartottam, aminek a fejében egy kék kristály volt. Nagyon felemelő és biztonságot adó érzés volt, de nem gondolkodtam sokat rajta. Egészen addig, amíg a párommal el nem mentünk kirándulni a hegyekbe, ahol megláttam a tisztást, ami nagyon hasonló volt ahhoz, ami álmomban jelent meg. Amikor pedig felnéztem az égre, a felhők folyamatosan farkasok alakját öltötték. Kezdett gyanús lenni a dolog, főleg, hogy eddig nem kötődtem különösebben a farkasokhoz, ezért utánaolvastam. Az interneten azt találtam, hogy a sámánokhoz lehet ennek köze, a farkasok talán totemállatok lehetnek, és az is fura egybeesés volt, hogy a sámánok szokták a botjaikat hegyikristállyal díszíteni. Valaki tud segíteni ebben a témában, hogy mi lehetett ez a jelenség, esetleg ismertek olyan embert, akivel érdemes lenne erről beszélnem? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2021. aug. 11. 20:47
 1/3 anonim válasza:
48%
- Kedvetlenség. Fehér farkas: új ismerõseid csalódást okoznak. Szelíd farkas: megbékélés, beletörõdés. Támadó, vicsorgó farkas: lázadozás. Farkas, ami kosarat, csomagot visz: nagyon keserû gond, amitõl lassan megszabadulsz. Ruhába öltözött farkas, felnõtt álomban: keserves csalódás, fájdalom, ami lassan, de biztosan elmúlik; baj, amibõl kifelé tartasz.
2021. aug. 11. 20:55
 2/3 anonim válasza:
53%
Én azt ajánlom, hogy látogass meg egy pszichiátert.
2021. aug. 12. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

A hegyikristály fehér színű nem kék..Próbáld nem összemosni a vallási szimbolikát szokásokat,fantasyt az álomfejtéssel,mert ezesetben Romulus és Remus is mesélhetne róluk

keress rá szavanként hozzátéve az "álomfejtés" kifejezést,pl:

farkas:

[link]

Én úgy tudom az ösztönvilág éhség,szexualitás stb. yang típusú energiáit képviseli.."gyakran bukkan fel nők álmaiban, mint a férfias szexuális közeledés szimbóluma....a falka a kevésbé differenciálódott, ám egyúttal erős szociális kötelékekkel rendelkező, szabálykövető, másokhoz lojális irányultság jelképe"

A számukat 12 össze kell adni és eszerint rákeresni..

nekem úgy tűnik sikerült felülemelkedni a pusztító részén és a női befogadómegértőbb és bölcsebb szelídítő lélekenergiákkal (kék kristály) "kiteljesedni"...

2021. aug. 12. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!