Miért álmodok nagyjából 1 hete hülyeségeket?
Figyelt kérdés
Pl. hogy patkányt főztem (a háziállatunkat) majd újraélesztettem, a saját nyulamat a lovardában majdnem elcseréltem mert nem ismertem fel, találkoztam egy híres személlyel és képet szerettem volna kérni de kiderült, hogy nem ő, meg ilyenek, van mikor egy alvásnál 3 ilyen fura álmom is van.2021. aug. 10. 13:19
1/7 anonim válasza:
Erre mi látatlanban nem tudhatunk itt jó választ adni.
Legfeljebb eshetőségeket mondani. Mint például valami étkezési szokás megváltozása, érzelmi/lelki dolgok, és még mások amik nem jutottak az eszembe.
2/7 anonim válasza:
Az étkezést úgy értettem, hogy vannak ételek amiket elvileg nem kéne elalvás előtt fogyasztani (és nem azért mert hizlal).
3/7 anonim válasza:
Fontos
Ne nézz este, ágyban filmet, ne telefonozz, ne használj digitális eszközöket lefekvés előtt, max halgass podcasteket.
Legyél nyugodt állapotban.
Ha ezután is sokáig fenn áll ez a probléma, itt valóban nem tudnak segíteni.
Nekem ez segített.
4/7 anonim válasza:
Mindenki szokott hülyeséget álmodni. Az mondjuk sokat segít, ha nem eszel sokat/nehéz ételt vacsorára.
6/7 Senior Séf válasza:
Mindig hülyeségeket álmodsz, csak az esetek 95%-ában nem emlékszel az álmaidra.
7/7 anonim válasza:
Azért a hülyeségek közt is van különbség. :)
van amikor nagyobb van amikor kisebb hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!