Azt álmodtam,hogy tükörből nézem,hogy vágják a hajam és,hogy ne sokat vágjon.össze volt kötve,és mikor ki engedte néztem hogy jó,de picit rövid aki vágta arra nem emlékszem de valamiért gonoszkodott velem minél rövidebbre akarta vágni ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 10:55
1/4 anonim válasza:
Én meg azt álmodtam, megszűnik az ezotéria rovat álomfejtés része. Sok ember szomrú lett, mert nem tudja megosztani a napi f@szságait..
3/4 anonim válasza:
Valamelyik közeli családtagod tüsszenteni fog hamarosan.
4/4 anonim válasza:
Érdekes álom lehetett, szerintem:
-Van valaki aki bosszút akar állni rajtad és szerinted tudod, hogy tettél valamit amiért az a valaki megbosszúlna de nem vagy biztos benne.
-Vagy félsz attól, hogyha levágatnád a hajad akkor a fodrászod elrontaná, vagyis röviden, tömören: félelem
Fogalmam sincs ezeket csak tippelem, de ne vedd mind komolyan mert nem vagyok jó a témában. Ezek csak a feltételezéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!