Mit jelent ha egyfojtaban a német római birodalomrol álmodom?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 13:11
2/10 anonim válasza:
Hát ne a Spartacust nézd egész nap ><
3/10 anonim válasza:
A történés általában fontosabb, mint a helyszín. Miből derül ki, hogy ez a német-római birodalom? Mennyit foglalkozol mostanában ezzel a korszakkal?
Spartacus időszámításunk előtt lázadt. Köze sincs a Német-római Birodalom császáraihoz. Több, mint 1000 év van köztük.
6/10 anonim válasza:
"Mit jelent ha egyfojtaban a német római birodalomrol álmodom?" 2 dolgot is:
1. nem ismered a magyar helyesírás szabályait,
2. egyfolytában alszol.
7/10 anonim válasza:
Amikor UFO-król olvastam napokig meg néztem ilyen témájú videókat én is folyamatosan azt álmodtam, hogy elrabolnak a kis szürkek meg UFO űrhajók jelentek meg a házunk felett.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem alszom C éjjel és lovagokrol egyházi méltóság okról és parasztok ről álmodom és a zászló ját is sokat látom egyszóval középkori a téma
2021. aug. 9. 08:31
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként foglalkozom a témával olvasok róla könyveket lerajzoltam a zászló ját is a sárga alapon fekete kétfejű sast piros lábakkal és csorrel és szeretem a középkort 😀
2021. aug. 9. 08:34
10/10 A kérdező kommentje:
Én általában nem vagyok sem lovag sem fejedelem álmomban csak jönnek a képek és az egész érzés olyan jó olyan ismerős
2021. aug. 9. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!