Mit jelenthet az álmom? Csak erős idegzetűeknek.
Álmomban egy disznót élve ledaráltak egy nagy gépben. Nem volt rajta bőr, de mégis élt. A daráló ráadásul az orránál kezdte a műveletet. Érdekes még, hogy a disznó egyetlen hangot sem adott ki magából. Pedig nyilvánvalóan szenvedett.
Lehetséges hogy a disznó engem jelképez? Lelkileg nagyon szenvedek, gyötrődök, de nem beszélek róla..
Kérem, hogy idióták ne kommenteljenek hülyeségeket.
Kineziológust ajanlok, ő nem doki, aki telenyomna antidepresszánssal, hanem lelkileg próbál segíteni felfedni, és feldolgozni a problémádat :)
En is voltam anno, nekem a pánikrohamaim egyik pillanatról másikra elmúltak a beszélgetés után.
Amúgy maga a disznó ebben a szituációban magát a tenyészállatot szimbolizálja, aminek tulajdonképpen az a sorsa, hogy meghaljon. Az álmodban nincs semmiféle küzdelem, harc az életért, csupán maga a kilátástalanság, sorstalanság, amikor bárminemű küzdelem nélkül feladod a harcot, és csak várod a végét, beletörődsz a helyzetedbe, hogy az elkerülhetetlen utolérjen.
A daráló az lehet egy külső akadály, egy olyan helyzet, amiből nehéznek, vagy szinte lehetetlennek tűnik kitörni.
De ez nem azt jelenti, hogy így is van. Gondolkozz azon, hogy mi lehet a megoldás, hogyan tudsz kiszabadulni a mostani állapotodból, mert biztos, hogy nem lehetetlen, csak most ezt érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!