Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha a halott Édesapu...

Mit jelent ha a halott Édesapukámmal álmodtam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudni kell hogy Édesapám sajnos 4 hónapja elhunyt ami engem nagyon fájdalmasan érintett... azt álmodtam hogy ő még mindig él, viszont a családom többi tagja (anyu, apu, én és kisöcsém) ugyanabba a betegségben szenvedünk mint amiben ő is szenvedett... álmomban egy pusztán voltunk ahol csak egy pad volt asztallal.

kérlek titeket csak értelmes válaszokat adjatok, nagyon érzékeny téma ez még nekem... és csak szeretném megtudni hogy egy ilyen álom mit jelenthet vagy mire próbál rávilágítani... köszönöm válaszaitokat!

16/l

2021. júl. 23. 03:00
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom hianyzik, azért.
2021. júl. 23. 04:29
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Biztos nagyon szerethetted. Ez abban is megnyilvánul, hogy az álmodban az jászódik, hogy inkább a családodnak a többi része legyen beteg, mint Ő.
2021. júl. 23. 04:57
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Semmit, azon kívül, hogy aludtál. Ha nem álmodsz vele, nyilván akkor is hiányzik.

Az enyém múlt héten halt meg, boldog lennék, ha bármit álmodnék, de kb 20 perceket alszom :(

Őszinte részvétem

2021. júl. 23. 05:10
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Őszinte részvétem!

Ez mind a gyász miatt van , nem tudtad még elengedni,igazságtalanak érzed hogy elment ,lehet hogy haragszol is rá,mert úgy érzed magadra hagyott, hogy hibaztatod magad hogy úgy érzed nem segítettél neki. Nagyon szeretted apukádat,hiányzik neked.De tudnod kell hogy ő mindig veled lesz a szívedben ,az álmaidban ,sosem hagy el téged,tudom most még nehéz ,de idővel könyebb lesz.

2021. júl. 23. 07:04
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Az álmok az álmodó emlékeiből, érzéseiből, szorongásaiból, gondolataiból épülnek fel. Nem tudom, milyen betegségről van szó, de az, hogy álmodban az egész családod ettől szenved, az minden bizonnyal abból ered, hogy félsz attól, hogy ez a kor vagy más miatt a többi szeretted is szenvedni fog vagy elveszíted. Puszta nem számít, az álmoknál az agy nem épít fel mindent, csak, ami épp oda kapcsolódik, sokszor arcok sincsenek bennük.
2021. júl. 23. 07:42
 6/8 Franci86 válasza:
100%
Szia! Nekem 5 éve halt meg apukám(imádom őt, ő volt az èletem)és ahogy meghalt,kb 1 évre rá, színte minden nap álmodtam róla... Az az érdekes hogy sohasem láttam az arcát az álmomban,és elmentem pszichológushoz. Ő azt mondta hogy így dolgozom fel a halálát. Tudat alatt. Mostmár csak akkor álmodok róla/vele,ha valami rossz tortènik velem.
2021. júl. 24. 13:30
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2021. júl. 25. 11:19
 8/8 anonim válasza:
100%

Szia, nekem anyukám halt meg aprilisban, hosszú betegség után. Apukámnal az egyik nap pont ugyanazt álmodtuk, azt h anya meggyógyult. Mindketten annyira szerettük volna, ha resnbe jön. Te valószínüleg azért álmodtad ezt hvmindnyájan betegel vagytok, mert amikor egy beteg ember van a csládban, azt mindenki megszenvedi, éppen úgy, mint aki beteg. Te tudod jól, hogy a csládban mimdenki megszenvedte az ő betegségét, az ő halálát. Nagyon együtt érzel az elhúnyttal is, és a családtagjaiddal is.

Nugodjék békében. Legyen neki könnyű a föld! Azt kívánom

Egy sorstársad 21/N

2021. júl. 25. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!