Pókkal álmodni?
Előre szólok, hogy meglehetősen furcsa álmom volt az éjszaka, szeretném megosztani itt, továbbá segítséget kérnék az értelmezésben.
Álmomban a hosszú hajam fésültem, amiből egy pók mászott ki, majd a kezembe, a bőr alá valahogy bement és láttam, ahogy petéket rakott, de csípett is. Ahogy utána olvastam, gyermek érkezését jelenti. Szerintetek lehet benne valami?
Szerintem ezt eléggé befolyásolja, hogy milyen a viszonyod a pókokkal, neked mit szimbolizál, illetve hogy mit éreztél az álmodban a pókkal kapcsolatban.
Ebben az álomkörnyezetben én nem szerencsére gondolnék, hanem inkább valami félelemre, veszélyre, fenyegetésre (már ha váltott ki belőled valamilyen érzést az álomban a pók).
A másik opció lehet szexuális vonatkozású, ugyanis a pók utalhat valamilyen szokatlan, ijesztő szexuális gondolatra, vágyra is.
Ami egyértelműen negatív, hogy a bőröd alá mászott és csípett, ez lehet egy nem kívánatos dolog, illetve a lepetézése utalhat arra, hogy valamitől nehezen szabadulsz meg (képletesen sokszorozódik benned a zavaró tényező).
A hajfésülés ebben az esetben talán azt jelentheti, hogy fontos számodra mások véleménye, és valószínűleg ez a zavaró tényező, amit kifésültél (pók) egy olyan dolog, amiről azt szeretnéd, hogy mások ne vegyenek róla tudomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!