Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meg lehet ezt fejteni? :)

Kecskeember kérdése:

Meg lehet ezt fejteni? :)

Figyelt kérdés
Szinte minden álomnak van már megfejtése, de az én álmaimat kétlem, hogy valaki megtudná magyarázni. Nos az álmomban egy üres fehér szobában voltam, előttem volt egy asztal amin tojások (körülbelül 7) voltak elhelyezve, az egyik legurult 2. fejbe vertem magam és a következőt eldobtam. Kis idővel utána az asztalon egy kecske és egy kés volt, önakaratomtól függetlenül elkezdtem szurkálni és vagdosni. Na ezt magyarázd meg Darwin! :)

2021. júl. 14. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Kinyílt a harmadik szemed
2021. júl. 14. 10:36
 2/3 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha ez egy valós álom, akkor megfejthető. A fehér üres szoba azt jelenti, hogy egy új életszakasz kezdetén állsz, amiben még nem haladtál előre.(új eszme, gondolat is lehet a jelentése, bár kisebb eséllyel) A tojások döntési helyzetek, amik később kifejlődhetnek, és az új élethelyzet alapját képezhetik. Nagyjából választható irányok, amerre a fehér szobából elindulhatsz. Amelyik legurult, azt elszalasztottad. Amelyiket eldobtad, azt te magad vetetted el. Jól értem, hogy az egyikkel fejbe verted magad? Ez nagyjából azt jelenti, hogy azt próbáltad választani, csak nem megfelelően. A kés az agresszió jelképe. A kecske a kétkedésé, makacsságé. Ha a tojások után jelent meg, azt jelenti, hogy nem igazán tudsz dűlőre jutni a döntéseiddel, mert valamilyen berögződött gondolat, szokás, személyiségjegy ebben megakadályoz. A kecske szurkálása kísérlet, hogy ezt a gátló tényezőt, akár erőszakosan is eltávolítsd.
2021. júl. 14. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Igazad van, ez megmagyarázhatatlan!

Hogyan volt üres szobában asztal és rajta tojások?

2021. júl. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!