Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meg tudná fejteni?

Meg tudná fejteni?

Figyelt kérdés

Az álmomban csokoládét vettem a régi barátaimmal, akikkel már nem tartom a kapcsolatot. A csokoládékat egy mostani nagyon jó barátomnak vettem, de mielőtt kimentünk volna, elromlott a pénztárgép, nem tudtam kifizetni, és a pénzemet is elszakították, majd felébredtem.

Sokat olvastam, de nem nagyon tudtam összeszedni semmit a könyvekből, csak annyit hogy rosszat jelent.

Valaki tudna ebben segíteni, aki ért is hozzá?

Nagyon szépen köszönöm!!

2021. ápr. 13. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Lehet hogy látomasos álom és nem a képekre kell figyelni hanem az üzenetére ami lehet hogy az hogy hamarosan nem lehet majd készpénzzel fizetni. Ugyanis ki akarják vonni a kápét a forgalomból. Új gazdasági rendszer fog fel állni, ezt jelentheti a pénztárgép elromlása.
2021. ápr. 13. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Illetve utalhat a hamarosan bekövetkező hiperinflációra. Nekem is volt nemrég egy olyan almom hogy álltam a teljes pult előtt és azon hüledeztem hogy egy liter tej majd 1000 Ft volt.
2021. ápr. 13. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyrészt a helyes értékrend,látszat kérdése...a csoki a gyermeki szemléletmód,hozzáállás ill. anyagiasság dehát a kettő majdnem ugyanaz..

Azért a netről össze lehet szedni:

[link]

"Nők esetében a pénz a megvásárolható örömök jelképe Pénztárgépet látni: adósság"

ha ez elromlik,a pénzt elszakítják,gondolom az adósság törlesztve és az önértékelésed változik..

2021. ápr. 13. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt az oldalt szeretem: [link]
2021. ápr. 13. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. ápr. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!