Miféle rémálom volt ez, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Álmomban éreztem, hogy valami mögöttem van, figyel engem, de jó ideig nem bukott le, hiába néztem gyors a hátam mögé. Erre egyszer csak sikerült meglátnom ezt a rémisztő lényt, aki mintha az árnyékomból bújt volna elő majd menekült, süllyedt vissza, mint valami fekete pocsolyába, mocsárba távozott volna, ami árnyékomnak tűnt egyben. Sötét szürke bőrű, nagy fekete szemű, kis, vékony testű lény volt. Sokszor eljátszottuk ezt a hajszát, de csak egyszer sikerült időben meglátnom. Mikor felkeltem nagyon vert a szívem, azt hittem rosszul leszek. Szerencsére csak álom volt és jobban lettem.2021. jún. 28. 16:27
1/3 anonim válasza:
Nem szabad este túl sokat enni vagy túl sokat inni
2/3 anonim válasza:
Szerintem olyasmi üzenete lehet, mintha a múlt kísértene. Mindig ott van, eszedbe jut, a sötét színek egyértelműen negatív eseményekre utalhatnak. Az, hogy nem tudtál szembenézni vele, azt is sugallhatja, mennyi mindent nyomsz el magadban, amivel képtelen vagy megbirkózni.
3/3 anonim válasza:
Bocsánat, amiben képtelen voltál feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!