Miért álmodok folyton megcsalásról ?
Már 1 éve vagyok együtt párommal és tényleg nagyon szeretjük egymást. Minden rendben van köztünk. Kémia, lelki dolgok. Néha úgy érzem mintha ő lenne a lelki társam bármiről tudok vele beszélni. De mégis a hetekben nagyon sokszor azt álmodom hogy megcsal vagy én csalom meg.
Pl. Ma az álmomban én csaltam meg egy ismerőssel. 😅
És mikor felkelek olyan gusztustalan az egész. Nagyon hűségesnek tartom magam és nem vagyok kíváncsi másra se lelkileg se testileg. Az igaz hogy ez az első párkapcsolatom de semmi pénzért nem hagynám hogy egy másik férfi akár egy ujjal is hozzám érjen. Szinte rosszul vagyok az ilyentől.
És kapcsolatunkban tényleg minden rendben van. Nincsenek féltékenységi balhék, nem is voltak.
De akkor meg nem értem miért álmodok ilyenekről..
Már nagyon frusztráló.
20/l
Simán lehet, hogy pont amiatt álmodsz ilyeneket, mert annyira ragaszkodni akarsz a hűségességhez, és olyan szinten elutasítasz emiatt másokat, hogy ha lenne bármilyen kis apró vonzalom is egy másik ember iránt, az nem tudatosul benned, hanem egyből lekerül a tudatalattidba. Magyarán elnyomod az érzést.
Ez pedig nyilván a félelem miatt van, vagyis pontosan a biztonságod megteremtése érdekében.
Nyilván minden emberben megfordul a gondolat, hogy mi van akkor, ha egyszer valakihez elkezd vonzódni, aki nem a párja... arra is vannak megoldások, de ha átprogramozod az agyad már az elején, hogy szinte már undort érezz az ilyesmi iránt, akkor úgymond biztonságban tudhatod magad.
De ettől függetlenül lennének érzéseid, csak elnyomva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!