Jelenthetnek valamit ezek az álmok?
Lassan 2 hónapja szakítottunk az ex-emmel és a múlt éjjel én, nagyim és a hugom is róla álmodtunk...
Lehet ennek valami oka hogy mindhárman róla álmodtunk vagy jelenthet ez valamit??
Most gondolkodok valami misztikus,sejtelmes magyarázaton aminek örülhetnél,de semmi sem jut eszembe.
Azt jelenti hogy mindhármotok életében,erősen jelen volt az exed.Biztos ott lakott nálatok.Azt kétlem hogy mind a hárman vele álmodtatok,de a nők már csak ilyenek,alig várják hogy rávághassák valamire,hogy "én is!","én is!",mert annyira vágytok a természetfelettire,hogy még a természetet is meghamisítjátok.
A nyolc éves kishúgod,egy megbízható forrás,kétségkívül az.Te biztos sokszor álmodsz vele,és most a nagyid mélységéből is előkerült.Véletlen.
De akkor mondd el a te verziódat.Szerinted mi ez a paranormális jelenség.Az exed nem halt meg,tehát szellemjárásról nem lehet szó.Vagy mi fog történni szerinted?Hirtelen átváltozik hamubasült pogácsává?
És még én vagyok a tapintatlan....
Nem jelent semmit.Nyugodj bele.Ebből nem tudsz mit kihozni.Inkább menj aludni.Biztos fárasztó napod volt,ha már ez is ki tud borítani.Nyugi.Lehet hogy ma megint az exedről álmodsz.És még valaki.Hogy ki,az majd holnap kiderül.
ne piszkáld már...
Szerintem nincs nagy jelentősége a valóságra, egyszerűen lehetett a párod nagyon erős egyéniség vagy olyan akit könnyen megkedvelnek, nehéz őt elfelejteni. Nem volt mostanában valami hozzá kapcsolodó dátum (pl: névnap, évforduló, régen megbeszélt kirándulás stb) amiről eszetekbe jutott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!