Szerintetek az elhunyt állatok tudnak üzenni a gazdinak álmukban?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nekem volt egy cicám akit nagyon szerettem, úgy hívták, hogy Pamacs. Nagyon egymáshoz voltunk nőve, kiskorában velem aludt stb.. Decemberben sajnos nagyon megbetegedett,koponyája is eldeformálódott,elkapott egy súlyos betegséget, meg megmérgezték, így sajnos elvesztettem pár hónapja, december 23.-án. Nagyon nehezen tudtam feldolgozni, hogy már nincs köztünk. Sose álmodtam vele, ma éjszakáig. Nagyon rövid álom volt. Úgy történt, hogy én álltam az udvaron ő pedig futott felém, egészséges és már felnőtt, nagy cica volt, utána hirtelen felébredtem mielőtt álmomba oda ért volna hozzám és azt furcsáltam, hogy a gépem (amin ő a háttérképem) be volt kapcsolva miközben mindig kikapcsolom ha nem használom és őt láttam meg elsőnek a gépen mikor felriadtam. Szerintetek az elhunyt állatok tudnak üzenni a gazdinak álmukban?2021. jún. 12. 13:03
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!:)
2021. jún. 12. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!