Miért álmodok egyre gyakrabban tornádóval?
sok olyan filmet nézel
ne akarj élőbe látni, mert onnantól kezdve mehetsz a híd alá lakni, és ne is kívánd hogy lásd, mert több ezer ember vesztét jelentheti
menj olyan vidékre ahol sok van
mit akarsz ittMo.-n?? azt hogy az emberek nyomorogjanak
nem volt elég az árvíz???
olyan életet akarsz??
örülj, hogy nem kell hajléktalan szálláokon görnyedned
tornádó... XD minek az???
szeretsz szenvedni??
VIHAR/TORNÁDÓ - Félelem; érzelmek, amelyektől zavarba jössz. Vihar, amely fákat dönt: nők álmában: gyűlölködés; férfiak álmában: rettegés, szorongás. Vihar, ami járművet, kocsit megmozdít, elsodor: szabadságod korlátozása; idegen beavatkozás az ügyeidbe. Orkán, tájfun: új, lenyűgöző érzelmek.
Tudod, Google a barátod ;)
úgy megijednél, hogy hirtelen azt se tudnád, hogy fiú vagy-e vagy lány
gondolom a második az igaz
Szia, én is imádtam nézni a tornádókat youtube-n stb., és arra vágytam hogy élőben is lássak egyet, aztán egyszer azt álmodtam hogy tornádó csap le a városunkra, láttam milyen pusztítást végez, hogy darabokra szedi a házunkat, hogy elsodor minden szerettemtől, borzasztó volt.. sírva ébredtem, és már nem szeretnék látni se élőben se videón.
Egyébként szerintem sokat gondolsz rá, ezért álmodsz még vele is!
Elsőnek: igen szeretem a katasztrófa filmeket...és nyugi soha nem szeretném ha itt olyan pusztítás lenne. Látni úgy szeretném h kimék Amerikába egy szezonra. Engem érdekel a természet...ennyi
Másodiknak: Köszi a normális választ! :)
Harmadiknak: Nyugi nem vagyok olyan ijedős... :D
Negyediknek: Hülye egy álmok mi?!
Ötödiknek: Köszi!
Hatodiknak: No comment -.-'
Hetediknek: Lehetséges...
Nyolcadiknak: Uh az borzasztó lehetett! Remélem semmi komoly baj nem történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!