Miért vannak gyakran üldözős álmaim?
Figyelt kérdés
Szinte mindennapos, hogy azt álmodom, hogy egy mindig valamilyen idegen helyen vagyok (mégis kiismerem magam ott) és különböző ijesztő emberek akarnak elkapni vagy épp megölni. Többnyire vannak társaim akikkel menekülök, de nem ismerősek.
A helyszín és a szereplők mindig mások. De a lényeg ugyan az.
Bújkálok és menekülök és nagyon félek.
Pár napja viszont olyat álmodtam, hogy a támadó előtt megálltam és inkább megadtam magam neki. Nem tudom miért. És ekkor is nagyon nagyon féltem.
Nem mertem a többiek után menni egy szűk lyukon.
Miért álmodok ilyeneket? Rendszeresek a rossz álmok és ez miatt mindig nagyon rosszul alszok.
18/L
2021. jún. 5. 21:44
1/6 anonim válasza:
Talán valami probléma elől menekülsz amit nem oldottál még meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem megy, nem tudom irányítani az álmaimat és nagyon félek álmomban.
2021. jún. 7. 20:49
4/6 anonim válasza:
Nem kell félned az álmodat te irányítod álmodba fogj egy követ és képzeld el hogy megállítod a levegőbe híd el sikerülni fog
5/6 anonim válasza:
Stressz és problémák előli menekülés.
6/6 anonim válasza:
Válaszokkal jön az akire nem számítasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!