Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A tudatos álmodás összefügg...

A tudatos álmodás összefügg az alvási paralízissel?

Figyelt kérdés

Szoktam álmodni tudatosan, de csak nagyon néha.

Hallottam, hogy meg lehet tanulni tudatosan álmodni, de félek, hogyha megtanulok tudatosan álmodni gyakran lesz alvási paralízisem.

Egyébként nekem még nam volt.

2021. jún. 2. 16:40
A kérdező szavazást indított:
Összefügg.
Nem függ össze.
18 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte minden nap tudatosan álmodok, nem tanultam valahogy gyerek korom óta magától jön. Nagyjából havi 2 szer szokott lenni paralizisem, viszont én soha nem látok semmi rémisztő annyi h nem tudok mozogni, ilyenkor vissza megyek álomba és onnan felebresztem magam ami elég nehéz. Vagy rögtön paralizisbol próbálok kitorni az is nehéz de szokott sikerülni.
2021. jún. 2. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor megpróbálsz tudatosan álmodni, például amikor éjjel felébredsz, akkor előfordulhat, hogy tudatos álom helyett alvásparalízisbe kerülsz, mert mindkettő ebből a félig éber állapotból születik, amikor a tested már alszik de a tudatod még nem.

Nekem volt már ilyen párszor, de már különbséget tudok tenni a kettő között, tudom mikor melyik "jön", és néha meg tudom állítani még mielőtt bekövetkezne.

De amúgy én azt mondom, hogy az alvásparalízis kibírható, csak 1-2 perc, míg a tudatos álom egy élmény, amit akkor ha megéri gyakorolni, ha néha emiatt alvásparalízised van.

2021. jún. 4. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!