Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehetséges olyan, hogy felkels...

Lehetséges olyan, hogy felkelsz egy befejezetlen álomból és ahogy visszaalszol az álom ugyanott folytatódik?

Figyelt kérdés

Egyszer az éjszaka közepén álmodtam azt, hogy gólyabál lesz és vettem egy cipőt de rossz színt adtak és rohanok apuhoz, hogy menjünk cseréljük ki ||| de apa még előtte (10 perc van a bálig kb) vesz kínaiaktól sört meg sütit...||| és nagyon bunkó a boltosnő már sírtam is (álmomban) hogy cserélje már ki...

(Álló vonallal jelöltem , hol keltem fel, megnéztem az órát majd visszaaludtam és folytatódott..

2010. aug. 24. 10:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Ez nagyon érdekes, velem még nem colt ilyen :)
2010. aug. 24. 14:33
 12/19 anonim válasza:
Nekem pont ma éjjel volt egy ilyen. Álmodtam, felébredtem, mert olyan érzésem volt, mint mikor megjön. Jól is tippeltem, kimentem, pisiltem, beraktam egy tampont, visszafeküdtem és ugyanott folytatódott. Fura
2010. aug. 24. 14:46
 13/19 A kérdező kommentje:

Utólsó: Nem lehet, hogy fél álomban érzékelted, hogy megjön?

Mondjuk, amikor nekem úgy három napja megjött akkor álmodtam valami eszement baromságot asszem... pont akkor aludt itt barátnőm szal lehet, hogy azért volt, mert megnézetett velem egy húdeuncsifárasztó filmet xD

2010. aug. 24. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez mit keres az ezotéria kategóriában? Ne csináljunk már mindenből hókuszpókuszt :(

Az alvás során előfordulhat, hogy pillanatra visszanyered az éberséged, nálam például olyan is volt, hogy felkeltem kikapcsolni a telefon ébresztőjét, aztán visszafeküdtem, és ugyanott folytattam az álmot. Ebben nincs semmi mágia, az agyad valószínűleg nem felejti el az addigi "történetet" a pillanatnyi ébredés ellenére is, és ugyanott folytatja.

2010. aug. 28. 15:23
 15/19 anonim válasza:

Fúhh velem is volt ilyen, kb 12 éves koromba xD

Azt álmodtam hogy a házunkban krokodilok voltak, és az egész család nagyon félt. Én kiszaladtam a házból, és ott volt az uncsitesóm is a kertben. Mondtam neki hogy "mindjárt jövök, csak megnézem hogy ezt álmodom-e" próbáltam felkelni és végül sikerült xD Utána vissza aludtam és mindenkivel közöltem hogy ez csak egy álom xD

2010. aug. 28. 15:45
 16/19 anonim válasza:
nekem is volt, mikor lázas voltam, meg ment a hasam, hánytam, két óránként keltem föl, de mikor vissza aludtam, mindig folytatódott az álmom: gépen játszottam egy stratégiai játékkal egy egész pályán keresztül!
2010. aug. 28. 22:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Az ezotérián belül az álomfejtésben van te nagyonokos :'D
2010. aug. 29. 08:59
 18/19 Trisztán97 válasza:
Akkor a legjobb ilyet álmodni, mikor valami igazán félelmeteset álmodsz. Amiről azt kívánod, hogy bár vége lenne már, de ekkor kezdenek rád vadászni. Felébredsz visszaalszol és folytatódik a rémálom. I love it. :(
2013. nov. 8. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenben részem de én felébredtem kimentem a klotyóra visszafeküdtem és folytatódott.( közben egy 30 perc is eltellt)
2014. ápr. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!