Lehetséges olyan, hogy felkelsz egy befejezetlen álomból és ahogy visszaalszol az álom ugyanott folytatódik?
Egyszer az éjszaka közepén álmodtam azt, hogy gólyabál lesz és vettem egy cipőt de rossz színt adtak és rohanok apuhoz, hogy menjünk cseréljük ki ||| de apa még előtte (10 perc van a bálig kb) vesz kínaiaktól sört meg sütit...||| és nagyon bunkó a boltosnő már sírtam is (álmomban) hogy cserélje már ki...
(Álló vonallal jelöltem , hol keltem fel, megnéztem az órát majd visszaaludtam és folytatódott..
Utólsó: Nem lehet, hogy fél álomban érzékelted, hogy megjön?
Mondjuk, amikor nekem úgy három napja megjött akkor álmodtam valami eszement baromságot asszem... pont akkor aludt itt barátnőm szal lehet, hogy azért volt, mert megnézetett velem egy húdeuncsifárasztó filmet xD
Ez mit keres az ezotéria kategóriában? Ne csináljunk már mindenből hókuszpókuszt :(
Az alvás során előfordulhat, hogy pillanatra visszanyered az éberséged, nálam például olyan is volt, hogy felkeltem kikapcsolni a telefon ébresztőjét, aztán visszafeküdtem, és ugyanott folytattam az álmot. Ebben nincs semmi mágia, az agyad valószínűleg nem felejti el az addigi "történetet" a pillanatnyi ébredés ellenére is, és ugyanott folytatja.
Fúhh velem is volt ilyen, kb 12 éves koromba xD
Azt álmodtam hogy a házunkban krokodilok voltak, és az egész család nagyon félt. Én kiszaladtam a házból, és ott volt az uncsitesóm is a kertben. Mondtam neki hogy "mindjárt jövök, csak megnézem hogy ezt álmodom-e" próbáltam felkelni és végül sikerült xD Utána vissza aludtam és mindenkivel közöltem hogy ez csak egy álom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!